Η Παραλία : Στα χέρια του Γιόχαν ο θησαυρός

Η Παραλία : Στα χέρια του Γιόχαν ο θησαυρός

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Η Παραλία", θα δούμε το Γιόχαν να παίρνει στα χέρια του το θησαυρό και να γεμίζει τσάντες με χρυσό για να το σκάσει

Η Παραλία : Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές, καθώς θα δούμε το Γιόχαν να παίρνει στα χέρια του το θησαυρό και να γεμίζει τσάντες με όσο περισσότερο χρυσό μπορεί να κουβαλήσει, για να το σκάσει

Ο Διονύσης πείθει τελικά το Δημήτρη να του δείξει το μαγικό δωμάτιο έχοντας ως απώτερο σκοπό να βρει τον θησαυρό που τόσα χρόνια κυνηγά πολύς κόσμος. Ο Γράντος όμως καταφέρνει να τους προλάβει και τον συνοδεύει παρά τις έντονες αντιδράσεις του πατέρα του.

 επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 127, 128, 129, 130, 131

Η Παραλία: O Ερημίτης σκοτώνει τον Γιοχαν

Ο Παύλος απειλεί ανοιχτά το Διονύση και σκοτώνονται

Ταυτόχρονα ο ανάστατος για την έκβαση των γεγονότων Γιόχαν γεμίζει τη σπηλιά τσάντες με όσα περισσότερα χρυσά μπορεί να κουβαλήσει και ετοιμάζεται να το σκάσει ενώ η Ελένη είναι έτοιμη και αποφασισμένη να αποχωρήσει από το νησί.

Τη συναντά όμως ο Οδυσσέας και την παροτρύνει να σκεφτεί καλύτερα τι σχεδιάζει να κάνει. Στο μεταξύ η Νόνα που δεν αντέχει να βλέπει τον Ρόμπερτ να αισθάνεται τόσες τύψεις για την κατάσταση της Μπέρτας αποφασίζει να τον στηρίξει όποια κι αν είναι η απόφασή του.

 Αποκαλύπτεται όλη η τραγική αλήθεια

Η Παραλία επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 102, 103

Η Μαίρη είναι συντετριμμένη μετά το χαμό της Μαργαρίτας

Ενώ στο καφενείο του χωριού ο Κολιτσιδάκης ακούει διάφορες εικασίες και σχόλια για το ποιόν του Αρβανιτάκη και σηκώνεται να φύγει πολύ συγχυσμένος. Η Μαρία όμως δεν χάνει την ευκαιρία να του υπενθυμίσει πως πράγματι ο Παντελής είχε μπερδευτεί σε πολλές δύσκολες υποθέσεις και μάλιστα με ύποπτο τρόπο.

 επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 125, 126, 127

Η Παραλία επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 119, 120, 121

 Η Μαργαρίτα εντοπίζεται νεκρή και η Μαίρη καταρρέει

Στο σπίτι της Κερασίας η Άρια η οποία δεν ξέρει πως ο Γράντος έχει ακολουθήσει το Διονύση και τον Δημητρό στη σπηλιά ανησυχεί για την ξαφνική απουσία του. Η Κερασία που βλέπει πως είναι ανάστατη υπερβαίνει τις διαφορές τους και προσπαθεί να την ηρεμήσει καθησυχάζοντας τους φόβους της.

Περιοδικό Τηλεθεατής

Όλα τα spoiler της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία.