Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr, στα νέα επεισόδια της σειράς, Porto Leone, θα δούμε τον Χρόνη να μαθαίνει για την σχέση της Γαλήνης με τον Γιάμαρη και να κάνει κόλαση την ζωή της γυναίκας.
Porto Leone: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε την Γαλήνη να διώχνει τον Χρόνη από την εταιρία και να αναλαμβάνει η ίδια τα ηνία. Ο άντρας, όμως, δεν σκοπεύει να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, κι έτσι ψάχνει για στοιχεία που να την ενοχοποιούν. Μόλις μαθαίνει για την σχέση της με τον Γιάμαρη, ξεκινά τις απειλές και τους εκβιασμούς και της κάνει την ζωή κόλαση.
Οι μέρες περνούν και η αγωνία του Ντίνου φτάνει στο ζενίθ. Γνωρίζοντας πως η εταιρεία του διοικείται από τον Χρόνη, νιώθει την ανάγκη να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα περισσότερο από ποτέ. Ομως, για μια ακόμη φορά ο γιατρός τον σταματάει. «Κύριε Βούλγαρη, δεν μπορείτε να βγείτε», του τονίζει και ο Ντίνος καταλαβαίνοντας πως κάτι δεν πάει καλά, του ζητά να μάθει την αλήθεια.

Tέλος ο Χρόνης από την εταιρεία
«Από την πτώση χτυπήσατε πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα να πειραχτούν νεύρα της σπονδυλικής σας στήλης. Αυτά προκαλούν την αδυναμία στην κίνησή σας. Και δυστυχώς δεν γνωρίζω πότε θα είστε σε θέση να περπατήσετε ξανά. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα είναι μόνιμη η βλάβη που προκλήθηκε, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείτε να βγείτε από το νοσοκομείο», του εξηγεί και τον σοκάρει.
Ο Ντίνος ταράζεται και μεταφέρει με λύπη στη Γαλήνη τα τελευταία νέα της υγείας του. Εκείνη όμως τον καθησυχάζει. «Ετσι κι αλλιώς θα πήγαινα με τον Ορέστη στην εταιρεία για να δούμε τι έχει κάνει ο Χρόνης όλο αυτό το διάστημα που λείπεις. Δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη, Ντίνο», του αναφέρει και όντως μία μέρα αργότερα, μητέρα και γιος περνούν το κατώφλι της ναυτιλιακής εταιρείας.

Ο Χρόνης, που έχει συμπεριφορά διευθυντή, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν τους βλέπει και προσπαθεί να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις. Ορέστης και Γαλήνη στρώνονται στη δουλειά, ενώ του εξηγούν πως σύντομα ο Ντίνος θα επιστρέψει δριμύτερος. «Χρόνη, σ’ ευχαριστούμε για ό,τι έκανες.
Η βοήθειά σου ήταν πολύτιμη, όμως σύντομα ο άνδρας μου θα επιστρέψει στο γραφείο του και με τον Ορέστη στο πλευρό του, φαίνεται πως θα τα καταφέρουν», του λέει η Γαλήνη και ο άνδρας προσπαθεί να σκεφτεί ένα λόγο για να μη χρειαστεί να φύγει ποτέ από την εταιρεία.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr, ο Χρόνης μαθαίνει για την παράνομη σχέση της Γαλήνης με τον Γιάμαρη και τότε βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Αρχίζει τις απειλές και την εκβιάζει πως αν τολμήσει να τον διώξει από την εταιρεία, θα την κάνει βούκινο σε όλο τον Πειραιά.