To 2026 έρχονται καθηλωτικές εξελίξεις στη σειρά του Alpha Porto Leone καθώς ,ο Γρηγόρης και η Άντζελα, παντρεύονται και χωρίζουν το ίδιο βράδυ αφού ο Λαδίκος βγάζει το παρελθόν της στο φως
Porto Leone: Ο Γρηγόρης τυφλωμένος από τον έρωτα του για την Άντζελα αψηφά τις προειδοποίησεις της μητέρας του και προχωρά σε γάμο μαζί της. Τα πράγματα, όμως, δεν θα εξελιχθούν όπως τα υπολόγιζε, αφού από την πρώτη κιόλας νύχτα του γάμου τους, βγαίνουν στην φόρα όλα τα ένοχα μυστικά της Άντζελας.
Ο Γρηγόρης αντέδρασε άσχημα όταν πριν από καιρό, στο ζαχαροπλαστείο όπου βρισκόταν με την αγαπημένη του, βρέθηκε ο Λαδικός και πλήρωσε όσα είχαν παραγγείλει.
Πλησίασε τον γηραιό άντρα για να τον ευχαριστήσει αλλά και να μάθει τον λόγο που είχε προβεί σε μια τόσο γενναιόδωρη πράξη. Όταν εκείνος με τη σειρά του είπε: «Δούλευα πριν από καιρό με την Άντζελα, ήταν γραμματέας μου». Ο Γρηγόρης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Και μόνο στην σκέψη πως η αρραβωνιαστικιά του είχε αυτόν τον άντρα για αφεντικό της, τον έκανε να θέλει να αναμετρηθεί μαζί του.
Ο Λαδικός διαλύει τον γάμο της Άντζελας και του Γρηγόρη σε μια νύχτα

Η Αγγελική έκανε τα πάντα για να τον καθησυχάσει και τελικά τα κατάφερε. Για χατίρι της ξέχασε το ατυχές περιστατικό που λίγο έλειψε να φέρει τη ρήξη ανάμεσά τους. Στη σκέψη του έχει πως όποιος και εάν πλησίασε την όμορφη κοπέλα στο παρελθόν, αυτός είναι ο πρώτος άντρας που την έκανε δική του. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκινάει τις προετοιμασίες του γάμου του παρά τις αντιρρήσεις της Γαλήνης.
Η Αγγελική διαλέγει το πιο όμορφο νυφικό και ο Γρηγόρης ένα εκλεπτυσμένο κοστούμι. Θέλουν την ξεχωριστή αυτή μέρα που θα δέσουν τις ζωές τους για πάντα, να είναι το πιο όμορφο ζευγάρι του Πειραιά. Την ημέρα του γάμου τους, η Αλεξάνδρα αφού έχει βοηθήσει την Άντζελα με τις προετοιμασίες τη συνοδεύει και στην εκκλησία. Ο γάμος γίνεται και μόνο ευχές βγαίνουν από το στόμα των παρευρισκομένων.

Μέχρι που ο Λαδικός κάνει την εμφάνισή του και εξηγεί στον Γρηγόρη το ποιόν της γυναίκας του. Η αλήθεια τον πονάει και μάταια η Αγγελική τον παρακαλάει να την ακούσει. «Τίποτα δεν έχω να ακούσω. Τα άκουσα όλα από εκείνον που δεν έπρεπε. Σου δόθηκε η ευκαιρία να μου μιλήσεις, αλλά δεν το έκανες! Με άφησες να πιστεύω πως είμαι ο πρώτος σου, πως μόνο εμένα θες, πως δεν έχεις έρθει σε επαφή με άλλον άντρα. Με άφησες να ζω σε ένα ψέμα. Είναι αργά πλέον, Αγγελική…» της λέει με δάκρυα στα μάτια.