Που θα δούμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και την Μαρία Κίτσου φέτος;

Που θα δούμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και την Μαρία Κίτσου φέτος; Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος όπου έγιναν γνωστοί απο την σειρά Άγριες Μέλισσες, αναφέρουν για το που θα πρωταγωνιστήσουν. 

Όπου και να πάνε είναι τέλειο δίδυμο

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μιλούν στην «Ελένη» για την φιλία τους και εξηγούν γιατί δεν θα πρωταγωνιστήσουν φέτος σε σίριαλ. Η Μαρία Κίτσου λέει αναφέρει «στον Δημήτρη Γκοτσόπουλο βρήκα ένα τρομερό παρτενέρ, ένα συμπαίκτη. Δοκιμαστήκαμε και αντέξαμε».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική διώχνει την βιολογική της μητέρα

Ενώ ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος παραδέχεται «έχω αντιστάσεις αλλά αυτά στη Μαρία τόλμησα και κατέθεσα και τις αρνητικές σκέψεις μου. Εκείνη δεν τρόμαξε και με εμπιστεύτηκε».

Μάλιστα για την φιλία και την άποψή του για την αυτήν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος χρησιμοποίησε μία φράση του Αριστοτέλη «ο Αριστοτέλης έχει πει ότι φίλοι είναι μια ψυχή σε δυο σώματα».

Που θα δούμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και την Μαρία Κίτσου φέτος;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

«Όπως πρέπει να είσαι ερωτευμένος με τη δουλειά σου για να λειτουργήσεις, το ίδιο ισχύει με τους φίλους», σχολίασε για την φιλία η Μαρία Κίτσου.

Και οι δύο μαζί παραδέχονται ότι «ο ένας εμπνέει τον άλλο να γίνει καλύτερος» και συνεχίζουν ότι «τις πιο αυστηρές κριτικές τις έχουμε κάνει μεταξύ μας».

Που θα δούμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και την Μαρία Κίτσου φέτος;

Δείτε ακόμη Άπιστος: Τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 05/9 έως 9/9/2022

«Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει 44 παραστάσεις με την «Ηλέκτρα». Κάθε θέατρο ήταν σαν ένας ζωντανός οργανισμό», δήλωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για την παράσταση.

Ενώ για τα μελλοντικά της σχέδια η Μαρία Κίτσου εξέφρασε την ανάγκη: «στα άμεσα σχέδια μου έχω την ξεκούραση και να κάνω ένα ταξίδι, να σκεφτώ να με αφουγκραστώ».

Που θα δούμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και την Μαρία Κίτσου φέτος;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος είχε γενέθλια και τα έσπασε με το team της σειράς (Φώτο-video)

Για τις μελλοντικές κινήσεις του μίλησε και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και αποκάλυψε: «έχω ξεκινήσει πρόβες με τον Γιώργο Καπουτζίδη για το 42497. Δεν μπορώ να κρατήσω δυο ‘’καρπουζιά’’ κάτω από την ίδια μασχάλη πρέπει να προλάβεις να ‘’βαθύνεις’’. Πως αφήνεις κάτι και βουτάς σε κάτι άλλο;»

Η Μαρί Κίτσου για τα επόμενα βήματα της στην ηθοποιία είπε: «δεν φοβάμαι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα. Θα είναι κάτι προσεγμένο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι στην τηλεόραση για να είμαι».

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close