Άπιστος: Τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 05/9 έως 9/9/2022

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 05/9 έως 9/9/2022.

Τι θα δούμε και αυτή τη φορά βρε παιδάκια μου…

Ο Αράς προσπαθεί να πείσει τη Λεϊλά ότι δεν πρόκειται ποτέ να της συγχωρήσει το λάθος της. Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τη μάχη…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το βίντεο που σόκαρε τον Λυκούργο

Άπιστος: Η Ασιγιά φιλάει με πάθος τον Αράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιχείρηση της Μυρτάλης πάει για την καταστροφή

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του ΣΚΑΙ Άπιστος, στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 5 έως Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 05/09/22

Άπιστος Επεισόδια 99-100

Μια περιπέτεια υγείας της Ασιγιά τρομάζει τον Βολκάν και τον Αλί, που τρέχουν στο πλευρό της. Εν τω μεταξύ, ένα μεγάλο λάθος της Ντεριά προκαλεί σοβαρή κρίση αξιοπιστίας στο νοσοκομείο.

Αργότερα, η Ασιγιά συναντά για τελευταία φορά τον Αράς για να του πει πόσο την πλήγωσε κρύβοντάς της την αλήθεια, και αφήνοντάς την να μάθει τα πάντα από τον Βολκάν. Μετά από αυτή την απόρριψη, ο Αράς αποφασίζει να επιστρέψει στο Λονδίνο με τη Λεϊλά για να χωρίσουν και επίσημα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παίρνουν τον μικρό Πετρή

Άπιστος: Η Ασιγιά διώχνει Βολκάν και Αράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ενώνει τις δυο οικογένειες

Ο Αράς προσπαθεί να πείσει τη Λεϊλά ότι δεν πρόκειται ποτέ να της συγχωρήσει το λάθος της. Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τη μάχη, προτού να εξαντλήσει κάθε πιθανό όπλο: όπως την παλιά φιλία της με τη Ντερίν.

Εν τω μεταξύ, η κυρία Γκιονούλ συναντά δικηγόρο για να δει αν μπορεί να βγάλει διαζύγιο εις βάρος του κυρίου Χαλούκ και να του πάρει όλη την περιουσία τους.

Τρίτη 06/09/22

Άπιστος Επεισόδια 101-102

Ο Βολκάν προσκαλεί την Ασιγιά, τον Αλί, και όλους τους φίλους τους σε γεύμα στο νέο του σπίτι. Η Ντερίν νιώθει πιο μόνη και απελπισμένη από ποτέ, και οι αντιδράσεις της τρομάζουν ακόμα και την ίδια της τη μητέρα.

Ο Αράς επιστρέφει στη Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά ότι χώρισε και επίσημα με τη Λεϊλά, και πως η εταιρία του αγόρασε το νοσοκομείο της για να το σώσει από τα οικονομικά του προβλήματα.

Δείτε ακόμη Άπιστος: O Αλί ετοιμοθάνατος

Άπιστος: Έτσι μπαίνει ο Βολκάν φυλακή

Δείτε ακόμη Άπιστος: Έτσι μπαίνει ο Βολκάν φυλακή

Η Λεϊλά ζητά από τη Ντερίν τη βοήθειά της για να μη χάσει τα πάντα στο διαζύγιο. Ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Αράς επέστρεψε στην πόλη τους και στη ζωή της μητέρας του.

Ούτε κι ο Βολκάν, που είναι πεπεισμένος πως Αράς επέστρεψε για να διεκδικήσει και πάλι την Ασιγιά. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της Ντερίν και της Λεϊλά να την παγιδέψουν.

Τετάρτη 07/09/22

Άπιστος Επεισόδια 103-104

Ο Βολκάν ανακαλύπτει πως η Ντερίν όχι μόνο γνωρίζει τον Αράς, αλλά τόσο καιρό συνωμοτεί με τη γυναίκα του, τη Λεϊλά. Η Μπαχάρ οργανώνει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Ντεριά.

Τέλος, η Λεϊλά κηρύσσει ανοιχτά τον πόλεμο στον Αράς. Αν δεν πάρει πίσω την απόφασή του για το διαζύγιο, τότε εκείνη θα δημοσιοποιήσει κρυφές φωτογραφίες του με την Ασιγιά για να τους διασύρει σε όλη την πόλη.

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Μάχες άλογα και σπαθιά σε μια fantasy εποχή

Άπιστος: Η Ασιγιά αγκαλιά με τον εχθρό της

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Οι ημέρες προβολής και επεισόδια

Η Ασιγιά μαθαίνει πως η Ντερίν κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό που έχει στήσει η Λεϊλά προκειμένου να μην τη χωρίσει ο Αράς. Η Ντερίν όμως επιμένει πως δεν κατάλαβε τι έκανε, και πως η Λεϊλά την ξεγέλασε και τη χρησιμοποίησε.

Πέμπτη 08/09/22

Άπιστος Επεισόδια 105-106

Η Λεϊλά συναντιέται με τον Βολκάν και του ζητά να συμμαχήσουν, αφού έχουν έναν κοινό στόχο: τον χωρισμό του Αράς και της Ασιγιά. Η Μπαχάρ αντιμετωπίζει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, γεγονός που ανησυχεί τους πάντες. Εν τω μεταξύ, ο Αλί συνειδητοποιεί πως τα πράγματα έχουν γίνει σοβαρά ανάμεσα στη μητέρα του και τον Αράς και αντιδρά με θυμό απέναντί της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο άνδρας της νύχτας βρίσκει τον έρωτα του με ολέθριες συνέπειες

Άπιστος επόμενα επεισόδια : 79 , 80 , 81 , 82

Δείτε ακόμη Μαύρο ρόδο : Υπόθεση και Πρωταγωνιστές

Η Ντερίν συνεχίζει να βγαίνει έξω όλο και πιο συχνά, νομίζοντας πως έτσι θα κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει και να την επιθυμήσει ξανά. Όμως εκείνος για το μόνο που ανησυχεί είναι πως η κόρη τους περνά πολύ χρόνο χωρίς κανέναν από τους δύο γονείς της.

Ούτε η κυρία Γκιονούλ δεν μπορεί να κάνει τη Ντερίν να καταλάβει πως δεν έχει πια νόημα να σκέφτεται τον Βολκάν. Ο Αράς ανοίγει για ακόμα μια φορά την καρδιά του στην Ασιγιά και της δείχνει τα συναισθήματά του με ένα όμορφο δώρο.

Παρασκευή 09/09 22

Άπιστος Επεισόδια 107-108

Η Ασιγιά εξομολογείται στον Αράς πως ο Αλί έχει μεγάλο πρόβλημα να αποδεχθεί τη σχέση τους. Ο Αράς σκέφτεται πως εάν την κάνουν επίσημη, ίσως η κατάσταση εξομαλυνθεί, κι έτσι κάνει στην Ασιγιά πρόταση γάμου!

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς : Ο ρόλος της θεοπούλας στην σειρά

Άπιστος: Η Ασιγιά μπλέκει με παντρεμένο

Δείτε ακόμη Μια νύχτα του Αυγούστου: Oι χαρακτήρες που θα υποδυθούν οι ηθοποιοί

Παρ’ όλο που το διαζύγιό της με τον Αράς έχει ολοκληρωθεί, η Λεϊλά αρνείται να το αποδεχθεί και συνεχίζει να παλεύει για να πάρει πίσω τον Αράς με ακόμα ένα νέο σχέδιο.

Εν τω μεταξύ, μια απροσδόκητη εξέλιξη κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα ανάμεσα στη Ντερίν και τον Βολκάν. Τέλος, η Ασιγιά ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Αράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close