Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για προσπάθεια αρπαγής παιδιών στου Ζωγράφου με γκρι φορτηγάκι.

Αναστάτωση στου Ζωγράφου και ανησυχία για το φορτηγάκι που προσεγγίζει παιδιά πέμπτης και έκτης δημοτικού.

Προσπάθεια αρπαγής παιδιών στου Ζωγράφου με καταγγελίες γονέων στην Αστυνομία ότι άγνωστοι γυρνάνε με γκρι φορτηγάκι και προσπαθούν να βάλουν παιδιά με το ζόρι μέσα σε αυτό.

Δείτε ακόμη Πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ γονέων, καθηγητών αλλά και αξιωματούχων της Αστυνομίας, μετά την καταγγελία μητέρας ότι άγνωστοι προσπάθησαν να απαγάγουν παιδιά από το 3ο Δημοτικό σχολείο της περιοχής του Ζωγράφου.

Για το περιστατικό ενημέρωσε μητέρα τις αρχές αλλά και τους καθηγητές, με το σχολείο να προβαίνει σε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι γονείς πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά τους, όλων των ηλικιών, κατά την προσέλευση και την αποχώρησή τους από το σχολείο.

Σχετική ανακοίνωση έγινε και σε άλλα δημοτικά σχολεία του Ζωγράφου.

Προσπάθεια αρπαγής παιδιών στου Ζωγράφου με γκρι φορτηγάκι
Το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει ότι καταγγελία για παρόμοιο περιστατικό υπήρξε και πριν από κάποιες μέρες, για άλλη τοποθεσία του Δήμου Ζωγράφου, η οποία συνορεύει με το δάσος της Πανεπιστημιούπολης (επί της οδού Κολοκοτρώνη).

Δείτε ακόμη Κολωνός: Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη σε πάρκο

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη από το περιστατικό, που έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της αρπαγής 14χρονης στη Νίκαια αλλά και την αποκάλυψη του σκανδάλου παιδεραστίας με θύμα 12χρονη στον Κολωνό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close