Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε μία απειλή που αιωρείται και αναπνέει μίσος. Δεν ήλθε για καλό αυτός ο άνθρωπος. 

Δεν θα τον χαρούν τον γάμο τους η Αργυρώ και ο Αστέρης…

Ο νέος, τρίτος και τελευταίος κύκλος, ο «Επίλογος», έρχεται σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα απρόβλεπτος στην σειρά Σασμός. Από τη Δευτέρα 25/9 η πιο αγαπημένη ελληνική σειρά μυθοπλασίας θα βρίσκεται στις οθόνες μας με δυνατές ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ντροπιάζεται τη γενιά των Βρουλάκηδων

Σασμός-Αντρέας-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης φτύνει τον Μαθιό και φεύγει

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε! Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο! Τώρα έρχονται οι μεγάλες αποκαλύψεις! Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης. Το νέο trailer μας δίνει μια γεύση για το τι έρχεται!

Δείτε ακόμα Σασμός: Εύα – Βαγγέλης – Ανδρέας θάβουν τον Παύλο

Σασμός-Αντρέας-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα μένει καθηλωμένη για μήνες στο κρεβάτι

Ένα όπλο που οπλίζεται. Ο ήχος μιας σφαίρας που βρίσκει στόχο. Οξύς, μεταλλικός. «Τι έκανες;» -«Το χρέος μου έκανα». Μια κραυγή. Σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου μία μητέρα σπαράζει κι υποφέρει. «Είσαι γιος του». Δίπλα ένας άντρας δίνει μάχη για τη ζωή του. Μια άλλη μάνα υποφέρει. -«Μάνα τι έχει γίνει;»

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης στην διαθήκη του περιλαμβάνει τον Αστέρη και του αποκαλύπτει τα πάντα

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο γιός του Δημήτρη Ήμελλου στην σειρά

Ένα πτώμα θέτει ερωτήματα, ένας αστυνομικός ζητά απαντήσεις. -«Ήμουν σίγουρος ότι θα το έσκαγε». Αποκαλύψεις που γκρεμίζουν σχέσεις ζωής. -«Ήξερες; Για μένα είσαι νεκρός…Δεν έχω δύναμη να συγχωρήσω κανέναν, ούτε θέλω».

Ήλθε ντυμένος φίλος ο εχθρός. Με την συγγενική ιδιότητα να κρύβει τη μαύρη του ψυχή. -«Έκανε κοπέλι η ανιψιά μου, με το φονιά του αδελφού της;» -«Από τότε που έφυγες συνέβησαν πολλά. Τώρα είναι ευκαιρία να κόψουμε για πάντα αυτό το μίσος».

Δείτε ακόμα Σασμός: Αν πάθεις κακό και εγώ είμαι η αιτία θα ανοίξω με τα χέρια μου το χώμα και θα μπω μέσα

Σασμός-γιαγιά Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νεκρός πρωταγωνιστής της σειράς

Ήντα είναι αυτά που λες ξάδελφε; Δεν το πιστεύω αυτό που ακούω. Προδώσατε το αίμα μας». Όπλα και σίδερο και φωτιά. -«Το πρόβλημα είναι της οικογένειάς μου και θα το αντιμετωπίσω όπως εγώ κατέω».

Σύμφωνα με το youfly.com, μία απειλή που αιωρείται κι «αναπνέει» μίσος. -«Δεν ήλθε για καλό αυτός ο άνθρωπος….Δεν προλάβαμε να περάσουμε καλά καλά τις βέρες και πέσαν όλες οι συμφορές πάνω μας».

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Παύλος σκότωσε τον Βασίλη και βάζει Αστέρη-Μαθιό να τον σκοτώσουν

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Νικηφόρος -Αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Βασιλικής

Ένας άντρας μπαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί την οικογένειά του. -«Εάν τολμήσεις να πειράξεις τη γυναίκα ή το παιδί μου θα με βρεις μπροστά σου».

Δείτε ακόμη Σασμός: Επόμενη στάση μετά τον Μαθιό είναι ο Αστέρης

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλοι οι ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους

Μια γυναίκα είναι έτοιμη να περάσει την κόκκινη γραμμή, προκειμένου να μην αφήσει να πειράξουν τους δικούς της. -«Θα πάρω εγώ η ίδια το όπλο και θα σε αντιμετωπίσω». Ένας ιερωμένος, το χνάρι του Θεού. «Βοήθα μας στο κακό που έρχεται».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close