Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μπαίνουν στον πάγο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Αστέρης και Αργυρώ μπαίνουν στο πάγο.

ΠΑΛΙ; ΕΛΕΟΣ!

Η Αργυρώ θα κάνει δύο αποκαλύψεις στην Μαρίνα που θα την αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Η μία αφορά την πρόταση του Αστέρη να φύγουν μακριά για να ζήσουν τον έρωτά τους και η άλλη την απειλή του Παύλου να φύγει μόνη της με τον γιο της για να σταματήσει η βεντέτα, αλλιώς θα μιλήσει στον άντρα που αγαπάει για το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του μικρού Πετρή.

Η Μαρίνα σοκάρεται. Συγχρόνως η Ντίνα ζητά από το Βαγγέλη να χωρίσουν ενώ η Νάντια με τον Μανόλη αποφασίζουν να μείνουν φίλοι. Η Αιμιλία παίρνει την δυσκολότερη απόφαση στη ζωή της αφήνοντας τον Παύλο διαλυμένο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης ξυπνά και δεν θυμάται κανέναν

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το όπλο του Μαθιού στα χέρια του Μανώλη

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA κλονίζουν τους Σταματάκηδες, την ώρα που ένας μεγάλος κίνδυνος πλησιάζει. Μανώλης και Νάντια φτάνουν σε μια σημαντική συνειδητοποίηση ενώ η Βασιλική αγωνιά για την τύχη της.

Ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Βρουλάκη που κρέμεται από τα χέρια της Στέλλας ενώ ο Ευθύμης παίρνει από το Λευτέρη μία πληροφορία που ίσως τους σώσει τη ζωή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια χάνεται

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται και άλλος θάνατος

Το γράμμα του Τόλη φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια καθώς η καταιγίδα πλησιάζει και είναι έτοιμη να ξεσπάει. Η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Θα προλάβει ο Φαρμάκης να πει την αλήθεια στη Βασιλική για τον Μαθιό;

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης γλιτώνει την τελευταία στιγμή

Δεν το βλέπεις ότι όλο αυτό είναι λάθος; Από τη στιγμή που αγαπηθήκαμε, κόσμος πεθαίνει, οι οικογένειές μας μισιούνται και τα πράγματα εντείνονται στο χωριό.

Ποιος ξέρει που θα φτάσει όλο αυτό και ποιος θα έχει απομείνει πίσω όταν όλο αυτό έχει τελειώσει;” λέει στον Αστέρη και εκείνος την ρωτάει τι έχει να προτείνει. “Να μείνουμε σε απόσταση Αστέρη για λίγο καιρό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Παύλος ενώνουν τις δυνάμεις τους

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Μαθιός σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους

Να τους δώσουμε την αίσθηση πως δε βλεπόμαστε, ίσως να ηρεμήσουν τα πράγματα και να μπορέσουμε κάποια στιγμή να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε για το μέλλον μας“.  Η εξέλιξη αυτή δεν αρέσει στον μικρό για της Καλλιόπης αλλά δεν έχει κι άλλη επιλογή από το να την δεχτεί. Τί θα γίνει στη συνέχεια;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close