Σασμός-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές γιατί η Αργυρώ ασφυκτιεί και φοβάται.

Έχεις τον Αστέρη δίπλα σου, δεν έχεις να φοβηθείς κανέναν!

Ενώ η μέρα του χειρουργείου του Αντώνη πλησιάζει και η Μαρίνα ζει με την αγωνία της, η Αργυρώ αποφασίζει να της κάνει δύο μεγάλες αποκαλύψεις.

Αφενός της μιλάει για την πρόταση του Αστέρη να φύγουν μακριά για να απελευθερωθούν από το μίσος που συνδέει τις οικογένειές τους και να πορευτούν μόνοι και ανεξάρτητοι και αφετέρου για την απειλή του Παύλου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται και άλλος θάνατος

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Θα προλάβει ο Φαρμάκης να πει την αλήθεια στη Βασιλική για τον Μαθιό;

Η κόρη της, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια, της λέει ότι ο ξάδελφός της υποσχέθηκε πως αν δεν πάρει το παιδί της να γυρίσει στην Αυστραλία, τότε θα πει στον Αστέρη πως ο Πετρής είναι γιος του.

Η Μαρίνα μένει με το στόμα ανοιχτό και τη συμβουλεύει να κάνει τελικά αυτό που λέει η καρδιά της. Στο μεταξύ φτάνει η κρίσιμη ώρα που ο Αντώνης μπαίνει στο χειρουργείο.

Η Μαρίνα αγωνιά για το αν ο αγαπημένος της θα τα καταφέρει να βγει ζωντανός από αυτό. Κατά τη διάρκεια διάρκεια της επέμβασης σταματάει η καρδιά του και οι γιατροί προσπαθούν να τον επαναφέρουν με κάθε τρόπο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης γλιτώνει την τελευταία στιγμή

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Παύλος ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ευτυχώς τα καταφέρνουν και  ο Αντώνης σώζεται και μεταφέρεται στην εντατική. Η Αργυρώ με αναφιλητά ανακοινώνει στον Αστέρη ότι θα φύγει με  τον Πετρή για την Αυστραλία υποκύπτοντας τις ασφυκτικές πιέσεις του θείου της Παύλου.

Στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια του «Σασμού», η Αργυρώ δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο το μένος και την κακία του πρώην άντρα της, Σταύρου αλλά και του πατέρα του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Μαθιός σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: 4 Νέοι χωρισμοί έρχονται

Ο Μήτσος θα έρθει από τα Γιάννενα με σκοπό να συνετίσει την πρώην νύφη του και να της πει ότι δεν χωρίζουν τόσο εύκολα τα ζευγάρια, τα οποία μάλιστα τα δένει ένα παιδί. Η Αργυρώ θα εκπλαγεί με την παρουσία του και θα προσπαθήσει να του πει ότι αποφάσεις για τη σχέση τους παίρνουν μόνο οι ίδιοι αλλά εκείνος δεν θα την ακούσει.

Είναι αποφασισμένος να πάρει απαντήσεις και αν χρειαστεί να μιλήσει και στον Αστέρη, με σκοπό να τον πείσει να κάνει πίσω. Αυτό όμως δεν θα συμβεί και ο πατέρας του Βαγγέλη και του Σταύρου θα τα βρει σκούρα, αφού θα του κόψει τη φόρα η Αργυρώ με τα λόγια της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός έξαλλος απειλεί θεούς και δαίμονες

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η καρδιά του Αντώνη σταματά

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου πει πώς να νιώσω και πώς να ζήσω τη ζωή μου. Λυπάμαι που δεν ήμουν η νύφη που ήθελες αλλά δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη να ζήσω μια ζωή που δεν μου αρέσει», θα του ξεκαθαρίσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close