Σασμός: Χωρίζει ο Αντώνης με την Μαρίνα;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αντώνης με την Μαρίνα;

Μην κάνετε κανένα αστείο και χωρίσετε σας φάγαμε…

Η επιστροφή του Παύλου από τους νεκρούς φέρνει πολλά προβλήματα στους Σταματάκηδες αλλά και στους Βρουλάκηδες στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς Σασμός. Ο Παύλος έχει αντιρρήσεις για τον γάμο της Μαρίνας με τον Αντώνη.

Σασμός, Στα μαχαίρια Παύλος και Μαρίνα για χάρη του Αντώνη

Η γιαγιά Ειρήνη τον αγκαλιάζει σφιχτά και τον υποδέχεται ξανά στην οικογένεια. Το ίδιο κάνει και η Μαρίνα όμως πολύ σύντομα το μετανιώνει.

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σέρνει στα δικαστήρια την Αργυρώ

Είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος που θα φέρει νέα προβλήματα σε όλη την Άνω Ποριά. Η Μαρίνα νιώθει ασφάλεια με την επιστροφή του. Ξέρει ότι η άφιξη του Παύλου θα κρατήσει μακριά από την οικογένεια της τους Σταματάκηδες.

Σασμός : Αντώνης και Μαθιός είναι αδέρφια

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον γιο της Αργυρώς

Σύντομα η Μαρίνα θα καταλάβει ότι μοναδικός σκοπός του Παύλου είναι η εκδίκηση. Γίνεται “δικτάτορας” μέσα στην οικογένεια και σκιά της. Ο Παύλος αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τον θάνατο του ξαδέρφου του δεν μπορεί να δεχτεί άλλον άντρα στο πλευρό της Μαρίνας.

Δεν θα αργήσει να μπει εμπόδιο στον γάμο Μαρίνας Αντώνη. Η Μαρίνα προβληματισμένη είναι έτοιμη να βάλει για ακόμα μια φορά τις ανάγκες της και τα θέλω της σαν γυναίκα στην άκρη.

Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει προδομένος απο την Αργυρώ

Ο Αντώνης κάνει τα πάντα για να κάνουν επιτέλους το επόμενο βήμα. Η Αργυρώ προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη λέγοντας της ότι η ζωή της της ανήκει και πως ήρθε η ώρα να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει η ίδια.

Μαρίνα και Παύλος έρχονται σε σύγκρουση . Δεν αντέχει την πίεση που ασκεί ο Παύλος ξεσπά και του ανακοινώνει τον γάμο της με τον Αντώνη. Το αγαπημένο μας ζευγάρι ορίζει ημερομηνία γάμου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close