Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει προδομένος απο την Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης νιώθει προδομένος απο την Αργυρώ.

Ο καθένας θα ένιωθε βρε Αστέρη μου…

Η κατάσταση ξεφεύγει στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» με έναν νέο πόλεμο να ξεκινά ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ. Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες και νέες εντάσεις.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Στέλιος Μαίνας και Δημήτρης Λάλος για πρώτη φορά μαζί στα γυρίσματα (Φωτογραφία)

Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Αργυρώ βασανίζεται μήπως ο Αστέρης μάθει την αλήθεια για το παιδί. Είναι σίγουρη πως αν ανακαλύψει ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί, θα έρθει η απόλυτη καταστροφή. Ο Αστέρης σιχαίνεται τα ψέματα και η Αργυρώ το γνωρίζει πολύ καλά, αφού της το είχε ξεκαθαρίσει ήδη από την αρχή της σχέσης τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, το μυστικό της Αργυρώς δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια και τότε ο Αστέρης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λάζαρος έρχεται για εκδίκηση

Θα νιώσει την απόλυτη προδοσία από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ πραγματικά στη ζωή του και τότε ένας ανελέητος πόλεμος θα ξεκινήσει.

Ο Αστέρης θα μισήσει την Αργυρώ που του έκρυψε την αλήθεια, στο «Σασμό», και θα την κατηγορήσει ότι του πήρε μακριά το παιδί του. Μάλιστα το πάει ένα βήμα παραπέρα και την απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα αποχωρήσει η Βασιλική απο την σειρά

Η Αργυρώ φοβάται ότι θα χάσει το παιδί κι αμέσως αμύνεται. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες με το μικρό παιδί να βρίσκεται στη μέση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close