Σασμός: Δεν μετανιώνω παπά μου αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα ξανά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού του λέει “Δεν μετανιώνω παπά μου αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα ξανά”.

Έρωτας τρελός…..

Ο Μαθιός εξομολογείται στον παπά-Μιχάλη ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή. “Δεν μετανιώνω παπά μου. Αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα ξανά. Στο πλευρό του η Βασιλική είχε μαραζώσει. Καθημερινά την κατέστρεφε, την προσέβαλε και την υποτιμούσε. Δεν άντεχα να την βλέπω να βασανίζεται.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική εξαφανίζεται -η κίνηση απελπισίας

Σασμός: Δεν μετανιώνω παπά μου αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα ξανά

Δείτε ακόμα: Σασμός: Βασιλική και Μαθιός κάνουν έρωτα ξανά

Το χέρι μου οπλίστηκε χωρίς καν να το καταλάβω, αλλά θα σου το ξαναπώ, δεν το μετανιώνω. Κουβαλάω μέσα μου αυτό το κρίμα και θέλω μόνο θεός να με κρίνει για το σφάλμα μου”, του ομολογεί και βλέπει τον παπά-Μιχάλη να μη χάνει την ψυχραιμία του.

Δείτε ακόμα: Σασμός: O Παπάς θέλει να πει την αλήθεια για τον Μαθιό

Σασμός: Δεν μετανιώνω παπά μου αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα ξανά

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Καλλιόπη τα κάνει όλα λίμπα

Ούτε καν να αντιδρά. Μόνο σωπαίνει και του ζητά να πάει στο σπίτι του και να προσπαθήσει να φτιάξει απ’ την αρχή την οικογένειά του, που με τόσο κόπο που δημιούργησε. Ωστόσο ο Νικηφόρος πιέζει την Βασιλική να του πει τι έχει συμβεί με τον Μαθιό, αλλά εκείνη τον αποφεύγει συνέχεια.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Πιάνονται στα χέρια Μανώλης  Νικηφόρος

Σασμός: Δεν μετανιώνω παπά μου αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα ξανά

Δείτε ακόμα: Σασμός: Όπως και αν νιώθω εσύ είσαι δολοφόνος

Η Αργυρώ θέλει να αποφύγει να μείνει το παιδί μόνο του, στο σπίτι της Καλλιόπης και ο Αστέρης της ζητά να μείνει κι αυτή, γεγονός όμως που δεν αρέσει και τόσο στην “καπετάνισσα” που θέλει να μείνει μόνη με τον μικρό Πετρή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close