Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων  137 , 138 , 139 , 140. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Καυτές καυτές Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 137  στις 9/5/22

Επεισόδιο 137

Δευτέρα

Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ αντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειας της και μία μεγάλη απόφαση. Για ακόμη μία φορά βρίσκεται σε δίλημμα, αφού δεν ξέρει αν θα γυρίσει σελίδα ή θα κυνηγήσει για άλλη μία φορά τη δικαίωση ενάντια στους Σταματάκηδες. Από την άλλη, ο Κώστας έξω από τη φυλακή πια, ξαναγύρνα στον τόπο του ψάχνοντας δουλειά, αλλά η Άσπα ανησυχεί για την αντίδραση του όταν μάθει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της με μία καινούργια σχέση

Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Ο Νικηφόρος έχει να διαχειριστεί ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα. Απελπισμένος τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί: Δεν μπορεί να μην είμαι παιδί σου, μονολογεί, με τα δάκρυα από τα μάτια του να τρέχουν ποτάμι, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τόσο άκουσε να λένε στο χωριό.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 138  στις 10/5/22

Επεισόδιο 138

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 139  στις 11/5/22

Τρίτη

Ο Νικηφόρος ξεσπά άγρια στο ενδεχόμενο να είναι ο Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας. Το μόνο που θέλει είναι να διαπιστώσει αν όλα αυτά είναι αλήθεια. Από την άλλη η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της, ενώ εκείνος προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα.

Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Το μόνο που θέλει είναι να πλησιάσει τον γιο του και να του μιλήσει. Εν τω μεταξύ, ο Μανώλης θα αντιμετωπίσει μία απρόσμενη συμπεριφορά από τον καθηγητή που τον καλεί στο γραφείο του.

Ο Γεράσιμος συνεχίζει να παίζει με τον Καραπάνο σαν γάτα με το ποντίκι και ένα νέο για μία μεγάλη δουλειά δίνει στον Αντώνη την ελπίδα ότι θα εξαρθρώσουν το κύκλωμα του Καραπάνου. Η Βασιλική πιεσμένη από τα τελευταία γεγονότα, δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Επεισόδιο 139

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 140  στις 12/5/22

Τετάρτη

Η Βασιλική ανακοινώνει στο Νικηφόρο και τον Μαθιό την απόφασή της να κάνουν τεστ DNA. Η Μαρίνα πείθει την Αργυρώ να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον Αστέρη την ώρα που οι αμφιβολίες για την πατρότητα του Νικηφόρου δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία.

Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Παράλληλα μία νύχτα του παρελθόντος θα ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά. Ο Αντώνης αποφασίζει να σκάψει βαθύτερα στο παρελθόν του Γεράσιμου, την ίδια στιγμή που ο Μανώλης έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τον καθηγητή Παππάφράγκο. Ένα απρόβλεπτο περιστατικό θα φέρει στον Αστέρη πίσω στο σπίτι των Βρουλάκηδων, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη, ζητώντας εξιλέωση για τις αμαρτίες του.

Επεισόδιο 140

Πέμπτη

Οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με τον Μαθιό και τη Βασιλική, ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλο. Οι πρωτοβουλίες του Παπαμιχάλη δεν κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ ο Γεράσιμος βρίσκεται μία ανάσα μακριά απ’ το να καταστρέψει τον Καραπάνο…

Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Από την άλλη ο Αντώνης πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικός. Όμως το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα…

Ένας ακόμη αποχαιρετισμός να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων. Η Μανταρίνα αφήνει την τελευταία της πνοή σε μία σκηνή που θα καθηλώσει όλη την Ελλάδα.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 141, 142, 143, 144

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close