Σασμός επόμενα επεισόδια : 22 , 23 , 24 , 25

Σασμός επόμενα επεισόδια. Περιλήψεις των επεισοδίων 22 , 23 , 24 , 25 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός 11/10/21  Επεισόδιο 22

Mέσα σε ασφυκτικό κλοιό η Αργυρώ και o Αστέρης ζουν τον παράφορο έρωτα τους μέχρι που η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη και Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η Θεοδώρα νιώθει Παγιδευμένη σε ένα μέλλον που Δεν θέλησε.  Το φλερτ που ξεκίνησε με τον Γιώργο σοβαρεύει ενώ είναι κολλημένη με τον Πέτρο δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη του και  ορκίζεται να τον εκδικηθεί. Αντίθετα οι γονείς της δείχνουν πολύ χαρούμενη για τον αρραβώνα και συνεχίζουν τις προετοιμασίες .

Μια παλιά ιστορία δεν αφήνει την γιαγιά Ειρήνη να ηρεμήσει…

Σασμός 12/10/21  Επεισόδιο 23

ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θεοδώρα και τον γιορτάζει όλη η οικογένεια σε ένα δείπνο . Κάτι απρόβλεπτο όμως χαλάει τη βραδιά.  Την ίδια ώρα ο Αστέρης δεν μπορεί να κρατάει άλλο μυστική την εγκυμοσύνη της Στέλλας από την Αργυρώ και αποφασίζει να της μιλήσει, με την ελπίδα να μην τη χάσει . Ο μαθιός και ο Πέτρος συναντιούνται σε τεταμένο κλίμα αλλά ευτυχώς η κατάσταση δεν ξεφεύγει και οι δρόμοι τους χωρίζουν ειρηνικά. Αργότερα ο Πέτρος μιλάει με τη μητέρα του για τη συνάντηση του και συμφωνούν ότι ο Αστέρης μπορεί να μην είναι σαν τους υπόλοιπους Στα ματάκηδες ,όμως πρέπει να είναι επιφυλακτικοί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νυφικό της θα βαφτεί με αίμα -Ένας αρραβώνας και μια κηδεία

Η Καλλιόπη βρίσκει τη Βασιλική και τη συμβουλεύει να φροντίσει ώστε να αραιώσουν οι επισκέψεις του Μάθιου στο σπίτι της για να μη δίνουν τροφή για σχόλια. Η Βασιλική σκέφτεται ότι η Καλλιόπη εχει δίκιο . Ο Αντώνης με την Ντίνα κανονίζουν να πάνε εκδρομή.

Η Στέλλα ζητάει εξηγεί από τη μητέρα της που χωρίς να έχει την άδεια της έπιασε τον Αστέρη και του μίλησε. Στο μεταξύ η Αργυρώ παρατηρεί πως ο αγαπημένος της το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει …Εχει γίνει πιο νευρικός

Σασμός 13/10/21 Επεισόδιο 24

Η απόφαση της Στέλλας σχετικά με την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν βόμβα. Ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, παλεύοντας με τις ενοχές του. Η αντίδραση της Αργυρώς δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Ο Πέτρος δέχεται μία αναπάντεχη οικονομική πρόταση, την ώρα που η Μαρίνα έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Αντώνη. Η σχέση Μαθιού και Βασιλικής δοκιμάζεται, ενώ ο Τάσος ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ είναι η ερωμένη του Αστέρη!

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 18, 19 , 20 , 21

Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται σε σύγκρουση. Λόγια σκληρά θα ειπωθούν, αναμεσά σε μητερα και γιο, αλήθειες που πονάνε θα βγουν στην επιφάνεια, την ώρα που ένα σοβαρό τροχαίο έρχεται να κλονίσει συθέμελα τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες.

Σασμός 14/10/25  Επεισόδιο 25

ο Νικηφόρος μαθαίνει οδήγηση και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα αλλά τρακάρει .Ευτυχώς Είναι ζωντανός και λόγω του ατυχήματος έρχονται ακόμη πιο κοντά με τον Μαθιό. Η Καλλιόπη μετανιωμένη για όσα είπε στη Βασιλική, προσπαθεί να την προσεγγίσει όμως εκείνη παραμένει ψυχρή και επιφυλακτική απέναντί της.

ο Μαθιός ζητά από τη μάνα του τον λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά και η Θεοδώρα το μαθαίνει τυχαία από τον Γιώργη, ο οποίος συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο.  Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας η Κατερίνα.

Επειτα από πολλή σκέψη η Στέλλα αποφασίζει να κρατήσει το μωρό και να το μεγαλώσει Με ή χωρίς τον Αστέρη. Αν και στην άκρη του μυαλού της πιστεύει ότι ο Αστέρης δεν θα την αφήσει μόνη. Η Σοφία δεν Χαίρεται πολύ με τα νέα και θέλοντας να προσγειώσει την κόρη της, εξαναγκάζεται Να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την πελάτισσα της.

Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσειμε τον Μαθιό  για τη σχέση τους.  Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του αστέρι και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της.

πηγη επεισοδίων: Τηλεθεατής

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 26, 27 , 28 , 29

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close