Σασμός Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 29/1/24  έως 1/2/2024

Σασμός Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 29/1/2024 έως τις 1/2/2024.

 

Τι λέτε να γίνει αυτήν την εβδομάδα;;

 

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 61 στις 29/1/2024

Επεισόδιο 61

Δευτέρα

Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης αποδεικνύει ότι δεν σκοπεύει να χαριστεί σε κανέναν, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον Αντώνη, ο οποίος αναγκάζεται να μην απαντήσει  με ειλικρίνεια σε ορισμένες ερωτήσεις του Γιακωβάκη. Ο Αστέρης βασανίζεται, αφού υποχρεώνεται να πει ψέματα στη γυναίκα της ζωής του αν θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο οικογενειών.

Σασμός: Γιώργος και Θοδώρα ξανά μαζι

 

Σασμός-Αντρέας-Αστέρης-

 

Σασμός: Ο Μανώλης λυγίζει στην ανάκριση και λέει την αλήθεια για το Μαθιό

Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται στο αν έχει αδικήσει την Βασιλική και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Η Μαρίνα με τη Θοδώρα συναντιούνται ξανά, αυτήν τη φορά, όμως, δεν έχουν περιθώρια να μην μιλήσουν ανοιχτά. Ο Μανόλης και η Τζένη θα γίνουν μάρτυρες σε ένα σκηνικό που θα τους προβληματίσει, ενώ ο Αντρέας ετοιμάζεται να κάνει μια πρόταση στην Καλλιόπη.

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 62 στις 30/1/2024

Επεισόδιο 62

Τρίτη

Ο Γιώργος πηγαίνει στο γραφείο του Γιακωβάκη μετά την ανάκριση της Ξένιας, για να του ανακοινώσει κάτι που τον ξαφνιάζει. Η Θοδώρα απογοητευμένη από τη ζωή και τις αποφάσεις της, μαθαίνει κάτι που θα την ρίξει ακόμα πιο βαθιά στο σκοτάδι.

Σασμός: Θα με αφήσεις να ξηγηθώ μαζί του

Σασμός: Ο Αντρέας κάνει την ανατροπή

 

Σασμός: Αποχαιρετά τον μικρό Πετράκη σαν να μην πρόκειται να τον ξαναδεί

Όσο ο Παύλος παλεύει να λύσει ένα πρόβλημα με το οινοποιείο που μπορεί να τον θέσει σε κίνδυνο, η Αργυρώ στριμώχνει τον Αντώνη για την υπόθεση του Λάζαρου.

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 63 στις 31/1/2024

Επεισόδιο 63

Τετάρτη

Η Στέλλα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Μαθιό, αλλά τα φίδια ζώνουν για τα καλά την Καλλιόπη. Την ίδια ώρα, η Αργυρώ εξακολουθεί να τηρεί απόλυτη στάση απέναντί της.

Η Εύα πείθει τον Αντρέα ότι έχει τρόπο για να τον βοηθήσει να ξεμπερδεύει με τον εκβιαστή του. Εκείνος, όμως, αισθάνεται πιεσμένος και προβαίνει σε μία απρόσμενη κίνηση.

Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος αγκαλιάζονται τρυφερά

 

Σασμός: Μία επιστροφή από το παρελθόν ταράζει τα νερά στην Άνω Ποριά

 

Σασμός: Βλέπει τον Ανδρέα μέσα στο φέρετρο και καταρρέει

Η Θοδώρα αποκαλύπτει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τις κινήσεις της, οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο του Πέτρου.

Η Εύα μαθαίνει κάτι που θα τη χαροποιήσει ιδιαίτερα, ενώ η Μαρίνα δηλώνει στον Αντώνη ότι δεν μπορεί να κάνει πίσω στο θέμα της σχέσης της με τη Θοδώρα, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 64 στις 1/2/2024

Επεισόδιο 64

Πέμπτη

Βασιλική όλη την αλήθεια για τις κινήσεις της, οι οποίες
οδήγησαν στο θάνατο του Πέτρου. Η Βασιλική σοκάρεται, αλλά δεν – αποσύρει την πρότασή της, να είναι η νονά του παιδιού που – περιμένει. Παράλληλα, ενημερώνει για την εξέλιξη αυτή – τον Αστέρη.Η Αργυρώ και η Μαρίνα συνειδητοποιούν ότι πρέπει να κάνουν κάτι για να τα βρουν με τη Θοδώρα.

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 65, 66, 67, 68

 

Σασμός: Το μέλλον της σειράς

 

Σασμός: Η Βασιλική βλέπει τον Παύλο και την Εύα να σκοτώνονται

Ο Αστέρης κι ο Μαθιός προσπαθούν να βρουν τρόπο να συμφιλιώσουν τις γυναίκες τους. Δε γνωρίζουν, ωστόσο, ότι ο άγνωστος μασκοφόρος θα ξαναχτυπήσει με νέο μήνυμα, που θα τους αναστατώσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close