Σασμός Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 4/3/24 έως 8/3/2024

Σασμός Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 4/3/2024 έως τις 8/3/2024.

 

Καλή εβδομάδα να έχουμε…

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 81, 82, 83, 84, 85

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 81 στις 04/3/2024

Επεισόδιο 81

Δευτέρα

Η Στέλλα κι η Θοδώρα θα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση, που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Η Στέλλα περνά την βραδιά της μαζί με την Θοδώρα και τον Χρήστο μέχρι να λάβει μια κλήση εκείνος που θα την βάλει σε σκέψεις. Η Μαρίνα δεν παίρνει απαντήσεις από τον Αντώνη για τα μυστικά που κρύβει και αναγκάζεται να τις ψάξει αλλού.

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 86, 87, 88, 89, 90

 

Σασμός: Η Αργυρώ ζηλεύει παράφορα τη Σαντρα

 

Σασμός: Το μεγάλο μυστικό που κρατά η γιαγιά Ειρήνη για την Καλλιόπη

Η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό ενώ για τον Γιώργο φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος. Την στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για τον εφιάλτη που είδε, ο Μαθιός τον βλέπει να ζωντανεύει μπροστά του, χειρότερος από ποτέ.

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 82 στις 05/3/2024

Επεισόδιο 82

Τρίτη

Η Καλλιόπη συμβουλεύει τη Μαρίνα να χειριστεί αλλιώς το θέμα με τον Αντώνη, γεγονός που εξοργίζει τη γιαγιά Ειρήνη, και οδηγεί τις σχέσεις των δύο γυναικών σε περαιτέρω κρίση.

Η Θοδώρα αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά τον Γιώργο, βάζοντας τα δυνατά της για να χαλάσει την προσέγγισή του με την Εύα.

Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τα πάντα ξεκινώντας από τον φόνο του Στεφανή

 

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

 

Σασμός: Ο Μανώλης τα λέει όλα στον Γιώργο

Ο Χρήστος στριμώχνει τη Βασιλική και της ζητά να ενημερώσει τον Μαθιό ότι τον περιμένει στο γραφείο του, μαζί με τα σημειώματα του μασκοφόρου. Ο Παντελής παραδίδεται στις τύψεις, θεωρώντας ότι αυτός κίνησε τις υποψίες του εισαγγελέα εναντίον του.

Την ίδια στιγμή, η Εύα πείθεται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του αδερφού της. Τυφλωμένη από μίσος, αποφασίζει να βάλει μπρος το τελικό της σχέδιο, με σκοπό την εξόντωσή του.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 83 στις 06/3/2024

Επεισόδιο 83

Τετάρτη

Ο Αστέρης φοβάται πως κάτι του κρύβουν για την υγεία του, ο Μαθιός ανήσυχος για τη συνάντησή του με τον εισαγγελέα. Η έρευνα στα βουνά που διέταξε ο Χρήστος, οδηγεί σε μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

Σασμός: Του γνωρίζει τον πατέρα της και η σχέση τους προχωρά

 

Σασμός: Επόμενα επεισόδια

 

Σασμός: Η Σάντρα εξοργίζει την Αργυρώ

Η Βασιλική μαθαίνει από τη Νάντια πως η Ξένια ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Ευθύμη, ενώ η σιωπή από την πλευρά των Μουντάκηδων ανησυχεί τον παπά και τον Παύλο. Η εγκατάλειψη έξω από την εκκλησία του μωρού, που βρήκε ο παπάς, φέρνει μια αναστάτωση και η Κατερίνα θέλει να το κρατήσει. Στο μεταξύ η Εύα δίνει εντολή για την εξόντωση του Μαθιού.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 84 στις 07/3/2024

Επεισόδιο 84

Πέμπτη

Οι αστυνομικοί μένουν άναυδοι από την απρόσμενη ανακάλυψή τους στο βουνό. Ο Χρήστος, εκνευρισμένος, αποφασίζει να αλλάξει ρότα. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα και ο Αντώνης συμφιλιώνονται, ενώ η κατάσταση της υγείας του Αστέρη εξακολουθεί να εμπνέει ανησυχία στην Αργυρώ, η οποία δεν ξέρει πώς να χειριστεί το ζήτημα.

Σασμός: Ένας εφιάλτης θα γίνει πραγματικότητα

 

Σασμός-Εύα-

 

Σασμός: Το μεγάλο μυστικό του εισαγγελέα Γιακωβάκη

Η Κατερίνα δένεται όλο και περισσότερο με το μωρό, και όλοι στο χωριό αναζητούν τρόπο για να λύσουν το γόρδιο δεσμό, στον οποίο έχουν εμπλακεί η ίδια κι ο παπα-Μιχάλης. Η Εύα δείχνει να χάνει όλο και περισσότερο τον έλεγχο, χάνοντας και τους τελευταίους υποστηρικτές της.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 85 στις 08/3/2024

Επεισόδιο 85

Παρασκευή

Ο Μαθιός αποφασίζει να ομολογήσει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Την ίδια ώρα, η Θοδώρα έρχεται αντιμέτωπη με μία παγίδα θανάτου, από την οποία δεν ξέρει αν θα κατορθώσει να βγει ζωντανή.

Η Εύα ετοιμάζει την αναχώρησή της διαβεβαιώνοντας Παύλο και Βαγγέλη, πως δεν θα κάνει κίνηση εναντίον του Μαθιού. Το χωριό προσπαθεί να βρει οικογένεια για το μωρό, για να μη βρεθεί σε ίδρυμα.

Σασμός: Ο Παύλος βγάζει από τη μέση την Εύα

 

Σασμός: Αν σε χάσω θα χαθώ Αστέρη

 

Σασμός: Νέα περιπέτεια για Αστέρη και Αργυρώ

Η Θοδώρα μαθαίνει πως κάποιος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου της. Ο Γιώργος έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Χρήστο, ο οποίος τον κατηγορεί για τον θάνατο του Οδυσσέα.

Η Στέλλα είναι σοκαρισμένη από την αλήθεια που της αποκαλύπτει ο Μαθιός. Ο Χρήστος ρωτάει ευθέως τον Μαθιό, εάν σκότωσε τον Στεφανή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close