Σασμός: Για αυτόν τον λόγο χωρίζει η Βασιλική τον Μαθιό

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως για αυτόν τον λόγο χωρίζει η Βασιλική τον Μαθιό.

Αχ βρε Βασιλική μου τι καημούς τραβάς κ εσύ…

Ο Αύγουστος βρίσκει τους πρωταγωνιστές της σειράς σε εντατικά γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός και το epeisodia.gr έχει τα πρώτα έγκυρα spoilers. Ο χωρισμός της Βασιλικής και του Μαθιού είναι πλέον γεγονός. Ο γάμος τους δεν ολοκληρώνεται ποτέ και το ζευγάρι διαλύεται.

Σασμός: Η Βασιλική παίρνει την απόφαση να χωρίσουν

Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για την δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη,η Βασιλική καταρρέει. Όλοι είναι σίγουροι για την αθωότητα του Μαθιού. Τα στοιχεία όμως που βρέθηκαν ανατρέπουν τα πάντα.

Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Χωρίζει ο Αντώνης με την Μαρίνα;

Ο Νικηφόρος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Προσπαθεί να πιστέψει τον Μάθιου όμως δεν μπορεί. Η Βασιλική παλεύει να σταθεί στα πόδια της χωρίς αποτέλεσμα.

Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από το Μαθιό να χωρίσουν

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σέρνει στα δικαστήρια την Αργυρώ

Η Βασιλική βλέπει τον Νικηφόρο να διαλύεται. Η σχέση της με τον Μαθιό έχει φέρει πολλά προβλήματα στις ζωές τους. Σύμφωνα με έγκυρη πηγή παίρνει την απόφαση να χωρίσουν.

Ακόμα ένα χτύπημα έρχεται για τον Μαθιό. Ακούγοντας την Βασιλική να μιλάει για χωρισμό καταρρέει. Θα καταφέρουν τελικά να μείνουν ζευγάρι ή η Βασιλική θα μείνει κάθετη στην απόφαση της;

Σασμός: Η παρουσία του προκαλεί ταραχή

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος έρχεται στον ρόλο του νέου αστυνομικού αλλάζει τις ζωές όλων στην Άνω Ποριά. Καλείται μαζί με τον Αντώνη να βρουν τον δολοφόνο του Άγγελου.

Το όνομα του ρόλου του ακόμα δεν το γνωρίζουμε. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται στην θέση του Γεράσιμου. Ο πρωταγωνιστής είναι στη διάθεση του Αντώνη ο οποίος τον εκτιμά για το ήθος και την ακεραιότητα του. Η παρουσία του θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές.

Σασμός: Η Βασιλική ουρλιάζει: Πες μου ότι δεν το έκανες εσύ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον γιο της Αργυρώς

Η εισβολή του αστυνομικού θα κάνει την ζωή του Μαθιού αρκετά δύσκολη προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση δολοφονίας του Άγγελου Βρουλάκη. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση των δύο αντρών; Η συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close