Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως για αυτόν τον λόγο εξαφανίστηκε ο Παύλος Βρουλάκης.

Βρε τον Παυλίτο…

Ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, επιστρέφει στο χωριό και μάλιστα θα φέρει τα πάνω κάτω στο β’ κύκλο της σειράς. Γιατί εξαφανίστηκε όμως ο Παύλος Bρουλάκης στη σειρά «Σασμός»; Τι τον οδήγησε μακριά από όλους και από τον τόπο του;

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό προστατεύει ο Παπά Μιχάλης τον Βρουλάκη

Ο μόνος που γνώριζε τον λόγο της εξαφάνισης του ήταν ο παπά Μιχάλης, ο οποίος ήταν και συμμαθητής του. Και όχι μόνο ήξερε την αιτία, σύμφωνα με το youfly, αλλά γνώριζε πως τόσο καιρό, ήταν ζωντανός.

Σασμός-παπά Μιχάλης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα διεκδικήσει ο Αστέρης το παιδί

20 χρόνια πριν, ο Παύλος Βρουλάκης πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από την Κρήτη και ο λόγος ήταν ένας. Ήθελε να σταματήσει τη βεντέτα και να δώσει ένα τέλος στο αίμα που χυνόταν με αποτέλεσμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος υπαστυνόμος στριμώχνει τον Μανώλη

Τότε σύμμαχο του στην ιδέα του αυτή βρήκε τον συνομήλικο του παπά Μιχάλη, ο οποίος τον βοήθησε να φύγει από την Κρήτη. Παρόλα αυτά ο Παύλος Bρουλάκης ξαναγυρνά και οι ισορροπίες χάνονται και πάλι όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός» από τη νέα σεζόν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close