Σασμός: Ο νέος υπαστυνόμος στριμώχνει  τον Μανόλη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο νέος υπαστυνόμος στριμώχνει τον Μανώλη.

Μανωλάκη μολογα… αλλιώς θα φτάσεις στο ίδιο σημείο με τον Μαθιό…

Φαίνεται πως ο νέος αστυνόμος ξεπερνά κάθε όριο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Μανόλη, στη σειρά Σασμός. Μετά τον θάνατο του Άγγελου, ο νεαρός έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Μετά την αποχώρηση του Γεράσιμου από την αστυνομία, ένας νέος αστυνομικός έρχεται να καλύψει τη θέση κι είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη για όλους τους θανάτους. Ένας πολύτιμος συνεργάτης που ο Αντώνης έχει ανάγκη. Τον νέο αστυνόμο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός νιώθει ευάλωτος

Πεπεισμένος πως ο Μανόλης γνωρίζει πολλά, κάνει τα πάντα για να αποσπάσει πληροφορίες. Στο μεταξύ, ο νεαρός Αγγελάκης είναι δυστυχισμένος. Ο εφιάλτης του ξεκινά, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από όλους, να σκοτεινιάζει, να μαραζώνει.

Ο αστυνόμος τον στριμώχνει, δείχνοντας πόσο πεισματάρης και πιεστικός μπορεί να γίνει, προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια. Έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση εξ ολοκλήρου, βάζοντας στοίχημα με τον εαυτό του.

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό- Έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Μόνο που ο Μανόλης δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει τις οδηγίες του αστυνόμου, στη σειρά Σασμός. Είναι ψυχολογικά πεσμένος και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει πραγματικά.

Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Δείτε ακόμη Σασμός: Το παιδί είναι Σταματάκης και θα το πάρουμε εμείς

Ακόμη και η Θοδώρα με την Κλαίρη παλεύουν να τον συνετίσουν, όμως είναι μάταιο… Θα καταφέρει ο νέος βοηθός του Αντώνη Φραγκιαδάκη να λύσει το μυστήριο; Σύμφωνα με το youfly, μία νέα περιπέτεια ξεκινά για αυτόν στη Κρήτη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close