Σασμός: Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι των Σταματάκηδων

Σασμός: Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι των Σταματάκηδων. Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Πως θα αντιδράσει ο Αστέρης;

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Ο Αντώνης και η Ντίνα ανακαλύπτουν τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική και ο άντρας μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων για το φόνο του Στεφανή.  Από κείνη τη στιγμή ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου για να καταφέρουν να βρουν αποδείξεις και να τον συλλάβουν .

O χειρότερος εφιάλτης της Καλλιόπης και του Mαθιού θα δουν να πραγματοποιείται στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΜΥtv όλα αρχίζουν Όταν ο Αντώνης και η Ντίνα πιάνουν στα πράσα τη Βασιλική με τον Μαθιό και η παράνομη σχέση τους αποκαλύπτεται, από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο Μαθιός, μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας και ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να βρει στοιχεία, που να τον συνδέουν με το φόνο του Στεφανή.

Δείτε ακόμη  Σασμός: O Νικηφόρος τα μαθαίνει όλα και σε κατάστασή σοκ φεύγει από το σπίτι

Σασμός: Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι των Σταματάκηδων

Η αστυνομικοί είναι σχεδόν σίγουρη πως πρόκειται για έγκλημα πάθους αλλά και πως ο Μαθιός , έχει προλάβει να καλύψει τα ίχνη του.  Από την επομένη κιόλας μέρα, δίνει εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τα σπίτια των Σταματάκηδων, γνωρίζοντας όμως, πως μία τέτοια κίνηση, θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, καθώς θα γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης στο χωριό.

Πράγματι, ισχυρή Αστυνομική δύναμη Φτάνει στο σπίτι της Καλλιόπης και έρευνα όλους τους χώρους , ψάχνοντας να βρει το όπλο του φόνου. Οι φόβοι του Αντώνη επαληθεύονται , καθώς η έρευνα της αστυνομίας στα σπίτια του Σταματάκη  βάζει φωτιά σε όλο το χωριό . Ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενεμένος την Καλλιόπη και τον αδερφό του τον Μαθιό, να σιωπούν και αντιλαμβάνεται πως κάτι κρύβουν . Διαφορετικά η μητέρα του, θα ήταν εξοργισμένη και θα έκανε τα πάντα να τους σταματήσει .

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η Σεμίνα ήταν ιερόδουλη

Πολύ σύντομα όμως όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, ο Αστέρης θα μάθει γιατί έχουν αυτή την αντιμετώπιση.  Ο ίδιος  θα είναι σοκαρισμένος  με αυτή την αποκάλυψη, αλλά αποφασισμένος ,όπως και η Καλλιόπη, να προστατέψει τον αδερφό του.

Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι των Σταματάκηδων

Σασμός: Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι των Σταματάκηδων

Ο Αντώνης όμως δεν κάνει πίσω, καθώς η μόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού, κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα, ζητάει από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα .Πρέπει να καλύψει το πιο σκοτεινό μυστικό τον Σταματάκηδών . Τις επόμενες ημέρες, η αστυνομία βρίσκεται μία ανάσα από την ανακάλυψη του όπλου του εγκλήματος και κατ επέκταση, της σύλληψης του Μαθιού, ο οποίος παρακολουθεί τρομοκρατημένος τις εξελίξεις. Ωστόσο η Καλλιόπη, αναλαμβάνει να ξελασπώσει την οικογένειά της . Η ίδια, έχοντας στην κατοχή της το όπλο του φόνου, το κρύβει κάπου που δεν πρόκειται να το βρει ποτέ κανείς .

Σασμός: Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι των Σταματάκηδων

Έτσι όσο κι αν οι ενδείξεις οδηγούν την αστυνομία ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, δεν έχουν αποδείξεις για να τον συλλάβουν.  Ο Μαθιός, νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενέβει και προσπαθεί να καταλάβει, πως έφτασε σε αυτόν η αστυνομία . Ο Μαθιός, παλεύει να κρατήσει την ψυχραιμία του για να μην προδοθεί, αλλά αντιλαμβάνεται πως πια έχει μπει στο στόχαστρο του Αντώνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close