Σασμός-Στεφανή-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την επιστροφή του Στεφάνη.

Καλά εντάξει με αυτά που γίνονται λογικό να αναστηθεί…

Το πρόσωπο εκείνο βέβαια που δεν περιμέναμε να δούμε είναι αυτό του Στεφανή, ωστόσο οι εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία του, έρχονται ξανά στο προσκήνιο και όπως ο ίδιος ο Τάσος Νούσιας αποκάλυψε στην εφημερίδα Real Life, ο Στεφανής επιστρέφει μέσα από μια καινούργια ιστορία.

«Έρχομαι για κάποια επεισόδια ως flash back για να κάνω μια καινούρια ιστορία μέσα από τον εκλιπόντα Στεφανή. Είναι αυτό που λέω συνέχεια ότι δεν με αφήνουν να ξεκουραστώ.

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπα

Το Rest In Peace στον Σασμό έχει πάει περίπατο (γέλια). Δεν με αφήνουν να ησυχάσω. Διαρκώς ανοίγουν την ιστορία προς διάφορες κατευθύνσεις, όχι θετικές δυστυχώς.

Κάποιος, όμως, πρέπει να φέρει κι αυτό το φορτίο στους ρόλους. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν και τα αρνητικά πεδία των μαχών. Ακόμη κι οι καλοί έρχονται για να κάνουν ανατροπές. Κουβαλά ο κάθε άνθρωπος τα βάρη του, τα σκοτάδια του, τις σκιές του.

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο γάμος που όλοι περιμέναμε στον β’ κύκλο

Αυτή η αντίληψη στην πορεία και στο διάβα σου ότι πρέπει να στραφείς προς το φως καλό είναι να έρθει όσο πιο νωρίς γίνεται μέχρι να καεί το καντήλι σου…», είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του.

Στα νέα επεισόδια, η ενότητα των Σταματάκηδων κλονίζεται ανεπανόρθωτα. Από τη μια, η δολοφονία του Αγγέλου και, από την άλλη, η σύλληψη του Μαθιού ως… στυγνού φονιά, φέρνουν τα μέλη της άλλοτε ενωμένης οικογένειας σε κόντρα.

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ηθοποιός της σειράς φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα και έριξε το instagram

Οι σχέσεις τους δοκιμάζονται, όπως και η εμπιστοσύνη που τόσο καιρό τους διέκρινε. Το δέσιμο που τους χαρακτήριζε. Στο στόχαστρο μπαίνει η Καλλιόπη, καθώς όλοι στην οικογένεια, αλλά και στο χωριό καταλαβαίνουν ότι γνώριζε τα πάντα, αλλά είχε σιωπήσει. Είχε συγκαλύψει το μεγάλο της γιο…

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Άσπα θα συνεργαστούν;

Ο Αστέρης νιώθει προδομένος, αλλά πρέπει να στηρίξει τον αδελφό του, που πάντα στεκόταν στο πλευρό του. Ο Νικηφόρος δεν αντέχει την αποκάλυψη για τον Μαθιό και επαναστατεί, σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ενώ η Βασιλική βρίσκεται σε απόγνωση, γιατί συνειδητοποιεί ότι ήταν στην αγκαλιά του δολοφόνου του συζύγου της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close