Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπα

Ας γίνει αυτό και δεν θέλω τίποτα άλλο πραγματικά… Λέτε να έχουμε δεύτερο #ΑΑ ;

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι η μεταγραφή-έκπληξη του Σασμού στον δεύτερο κύκλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έγραψε ιστορία στις Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά του Alpha που φέτος έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι από τους ηθοποιούς με φαν κλαμπ στα social media και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει τα γυρίσματα στη νέα τηλεοπτική στέγη του.

Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο γάμος που όλοι περιμέναμε στον β’ κύκλο

Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι θα έχει τελείως κόντρα ρόλο στον Σασμό σε σύγκριση με τις Άγριες Μέλισσες. Κι αυτό γιατί θα είναι υπηρέτης του νόμου.

Θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό, ο οποίος εμφανίζεται στο χωριό για να πάρει τη θέση του Γεράσιμου (Αργύρης Πανταζάρας). Όπως είναι γνωστό ο Γεράσιμος αφήνει για πάντα πίσω του την Κρήτη μετά τον θάνατο του πατέρα του, του Καραπάνου.

Σασμός: Το παιδί της Θοδώρας είναι του Πετρή;

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Άσπα θα συνεργαστούν;

Ο Γεροντιδάκης θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη, ο οποίος εκτιμά το ήθος και την ακεραιότητά του. Πάντως, η παρουσία του θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές.

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά του, θα αναστατωθεί και η προσωπική ζωή του. Όπως διαρρέεται από το σενάριο, θα ζήσει στο χωριό έναν πολύ μεγάλο έρωτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές, υποψήφιες για να δεχθούν τον έρωτά του είναι ο Θοδώρα και η Στέλλα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι σεναριογράφοι σκέφτονται πολύ σοβαρά η Θοδώρα (Δανάη Παππά) να είναι εκείνη που θα υποκύψει στη γοητεία του.

Σασμός: Ο Μελέτης μπαίνει στο Σασμό – Ο ρόλος του και ο έρωτας με ηρωίδα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα βάψει τα χέρια της με το αίμα της οικογένειάς της

Γιατί από τη μία αναζητείται η εξιλέωση για τον θάνατο του Πετρή και τον χωρισμό της από τον σύζυγό της. Από την άλλη αν είναι με τη Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά) υπάρχει ο δισταγμός μήπως οι τηλεθεατές ξαναζήσουν το ειδύλλιο Στέλλας – Γεράσιμου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ βρίσκεται μαζί με τον Αστέρη πίσω από την πλάτη του Σταύρου

Σύμφωνα με το ciao, και όσοι σεναριογράφοι έχουν δείξει ότι δεν θέλουν επαναλήψεις στις ιστορίες τους. Βέβαια, όλα θα κριθούν και θα γνωστοποιηθούν άμεσα.

Σασμός: Ο Μελέτης έρχεται από το Διαφάνι στη Κρήτη για να αναστατώσει τη ζωή μιας γυναίκας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης θα βάλει τέλος στη ζωή του

Στη σειρά του Alpha όπως έχουμε αποκαλύψει, μπαίνει και ο Μάνος Πετούσης. Ο οποίος θα υποδυθεί ένα γιατρό που είναι παντρεμένος με εισαγγελέα (Γιώτα Φέστα). Η τελευταία είναι η πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας). Και η σχέση των τριών τους θα είναι εκρηκτική.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close