Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος.

Αμάν ρε παιδιά σαν πολιτισμένοι άνθρωποι δεν μπορείτε να σκεφτείτε;; (ΝΟΤ)

Ένας νέος κύκλος αίματος θα ξεκινήσει στην Ανω Ποριά, στο χωριό της Κρήτης που στον πρώτο κύκλο του Σασμού βάφτηκε με αίμα αθώων. Και αυτή τη φορά λέγεται πως θα τον ανοίξει η Καλλιόπη!

Κανείς από την οικογένεια Σταματάκη δεν θα χαρεί όταν μάθει πως ο Παύλος Βρουλάκης, που μάλιστα θεωρούσαν πεθαμένο επέστρεψε στο χωριό. Όμως, ειδικά η Καλλιόπη, έχοντας τον πόνο του παιδιού της που είναι στη φυλακή, δεν θα δώσει την πρέπουσα σημασία και δεν θα θεωρήσει πως η επιστροφή ενός από τους εχθρούς της στην Ανω Ποριά σηματοδοτεί έναν ακόμα κύκλο αίματος.

Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες ξεκληρίζονται

Πιο συγκεκριμένα, η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων, στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός που θα παρακολουθήσουμε από το φθινόπωρο στον ALPHA, θα δώσει όλη της την προσοχή στο πώς θα βγει ο Μαθίος από τη φυλακή.

Το γεγονός αυτό θα την αποσυντονίσει από οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στο χωριό και τα λόγια που κατά καιρούς ακούγονται σε αυτό, όμως όταν οι δρόμοι τους διασταυρωθούν θα ξυπνήσουν εφιαλτικές μνήμες του παρελθόντος.

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Σασμός :Ακόμα πιο σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και απρόβλεπτος

Η Καλλιόπη δεν θα αργήσει να ανασύρει σκέψεις που είχε κάνει στο παρελθόν που συνέδεαν τον Παύλο Σταματάκη με τον θάνατο του άντρα της, Βασίλη Σταματάκη, ως αντίποινα για τη δολοφονία του Μαρκου Βρουλάκη.

Όλοι θα της προτείνουν να δώσει τόπο στο παρελθόν και να ασχοληθεί με το φόνο που φημολογείται ότι έχει κάνει ο Μαθιός, όμως εκείνη δεν έχει μάθει να τα παρατάει. Θα μιλήσει με τα ανίψια της που τη στηρίζουν και με όλους τους φίλους που είχε ο άντρας της μέσα στη φυλακή και τελικά θα επιβεβαιώσει το μεγαλύτερο φόβο της ότι ο Παύλος Βρουλάκης σκότωσε τον άντρα της!

Η Καλλιόπη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της!

Πρώτα θα μιλήσει στον Αστέρη, ο οποίος δεν θα τη συμβουλέψει να μην κάνει τίποτα. Δεν θέλουμε να χυθεί και άλλο αίμα, μάνα! Αρκετά! Και πώς θα είσαι σίγουρη ότι αυτός κρύβεται πίσω από το έγκλημα αυτό; θα της πει έντονα αλλά η Καλλιόπη έχει ήδη σχηματίσει στο μυαλό της ένα σχέδιο.

Και αυτό είναι να πέφτει νεκρός από τα χέρια της ο Παύλος Βρουλάκης. Σκότωσε τον πατέρα σας, τον λεβέντη μου και μου λες να το ξεχάσω; Πώς να ξεχάσω το κακό που μας έκαναν; Ντροπή σου που θες να τα ξεχάσεις όλα! Αν σε άκουγε ο πατέρας σου… Είναι φονιάς, του λέει λίγο αργότερα και εκείνος της θυμίζει ότι και ο Πετρής στα δικά του χέρια βρήκε τον θάνατο.

Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη

Τέλος τα παλιά, μάνα!, της επισημαίνει και φεύγει. Η Καλλιόπη δεν θέλει να ακούσει κανέναν. Είναι αποφασισμένη για όλα και δεν θα αργήσει να στήσει ενέδρα θανάτου σε εκείνον που με προκλητικό τρόπο εμφανίζεται συνεχώς μπροστά της.

Ο Αντώνης και ο Παπα-Μιχάλης ξέρουν τη μεγάλη αλήθεια

Η Καλλιόπη μπορεί να το υποψιάζεται, όμως ο Αντώνης Φραγκιαδάκης και ο παπα-Μιχάλης ξέρουν την αλήθεια. Αυτή που τόσα χρόνια προσπαθούν να κρύψουν. Ότι όντως ο Βασίλης Σταματάκης δολοφονήθηκε στη φυλακή έπειτα από εντολή του Παύλου Βρουλάκη.

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

 

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ στέκεται βράχος στον Αστέρη μετά τον χαμό

Ο λόγος που οι δυο τους δεν μιλήσουν τόσο καιρό ήταν φυσικά γιατί δεν ήθελαν να ξεσπάσει ακόμα μία βεντέτα στο κατά τα άλλα ήσυχο χωριό τους. Και το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνω όταν υποπτευθούν ότι η Καλλιόπη έχει μάθει την αλήθεια και θα κινηθεί εναντίον του Παύλου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close