Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές καθώς η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη και διψά για εκδίκηση

ΕΜ και εσείς δεν την αφήνεται την Καλλιοπάρα να ησυχάσει. Μου την βουρλίζεται συνέχεια

O Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος υποδύεται τον παπά Μιχάλη της πετυχημένης σειράς, Σασμός έδωσε το απόλυτο spoiler για το νέο κύκλο!

Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο κορονοιός χτύπησε πρωταγωνιστή της σειράς

Αποκάλυψε τον λόγο που εξαφανίστηκε ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας.

Ο παπά Μιχάλης γνώριζε πως ο Παύλος Βρουλάκης είναι ζωντανός και μάλιστα ήταν αυτός που τον βοήθησε να φύγει από την Κρήτη πριν από 20 χρόνια, προκειμένου να σταματήσει η βεντέτα και έδωσε το spoiler για τον Σασμό!

Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ στέκεται βράχος στον Αστέρη μετά τον χαμό

«Το σημαντικό είναι ότι μπαίνουν καινούργια πρόσωπα, που θα δώσουν πραγματικά πολύ μεγάλες ανατροπές. Ένας εξ αυτών είναι ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος που υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί 20 χρόνια.» ανέφερε στην αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου ο Μιχάλης Αεράκης!

Και πρόσθεσε: «Ο παπάς τα ξέρει όλα, διότι έχουν την ίδια ηλικία και ήταν συμμαθητές. Μαζί έχουν στήσει μια ολόκληρη σκηνοθεσία για να φύγει, για να σταματήσει η βεντέτα, αλλά ο Παύλος επανέρχεται. Γιατί επανέρχεται; Θα το δούμε τον Σεπτέμβριο»!

Η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη

Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Γνώριζε τα πάντα και δεν μιλούσε τόσα χρόνια;

Η επιστροφή της Καλλιόπης στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha Σασμός θα γίνει με την ηρωίδα να έχει αποφασίσει πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να προστατέψει τον Μαθιό και τον Αστέρη. Ο πρώτος θα οδηγηθεί στη φυλακή αφήνοντας τους όλους σε απόγνωση.

Οι δύο οικογένειες θα πάρουν και πάλι τα όπλα με αφορμή την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη που όλοι νόμιζαν για νεκρό. Ο Παύλος Βρουλάκης γυρεύει εκδίκηση και δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνει.

Άλλωστε αυτός είχε δώσει την εντολή θανάτου του Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή. Οι εξελίξεις θα είναι δραματικές και Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες θα μπούνε στον αγώνα με κόστος ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θα πάρει εκδίκηση

Ο Παύλος δεν θα ησυχάσει αν δεν δεί τους Μαθιό, Αστέρη και Νικηφόρο να πεθαίνουν καθώς πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο θα έρθει η δικαίωση για τις δικές του απώλειες.

Η Καλλιόπη φυσικά δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια να βλέπει τα παιδιά της να σκοτώνονται. Θα βάλει σε εφαρμογή τα σχέδιά της, παρ’ όλ’ αυτά το ένα λάθος θα διαδέχεται το άλλο αφού θα κινείται στη κόψη του ξυραφιού.

Όταν μάθει η Καλλιόπη πως ο Παύλος Βρουλάκης έδωσε εντολή για να σκοτωθεί ο άντρας της, θα γίνει το έλα να δεις. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι και εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας, καθώς σε πολύ λίγες μέρες θα σας έχουμε αποκλειστικά τις περιλήψεις των πρώτων επεισοδίων του Σασμου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionysios Sakis Soulis (@ssoulis)

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close