Σασμός: Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου.

Η “καπετάνισσά” θα έκανε τα πάντα για τον γιο της…

Ο Δημήτρης θα φοβηθεί πως ο άντρας της Βασιλικής έχει συμπτώματα εμφράγματος και θα τους συστήσει να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο για να προλάβουν το κακό. Εκεί θα τους περιμένει ο ίδιος για να κάνει καλύτερη διάγνωση και φυσικά να υποβάλει τον Μαθιό σε εξετάσεις.

Όμως τα νέα που θα βγουν από το στόμα του γιατρού θα είναι ενθαρρυντικά. «Κρίση πανικού έπαθες, Μαθιό. Φαίνεται να είσαι πιεσμένος το τελευταίο διάστημα και ο οργανισμός σου αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο». Η Βασιλική ανασαίνει ξανά κανονικά και ρωτάει τον Μαραθάκη για το πότε μπορεί ο άντρας της να επιστρέψει στο σπίτι.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός παθαίνει έμφραγμα;

Σασμός: Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Δείτε ακόμα: Σασμός: Τόλη τι πας να κάνεις εκεί  Ο Αστέρης σαστισμένος

«Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του. Αν οι τιμές είναι φυσιολογικές να φύγει αμέσως αλλά να μην πιεστεί τις επόμενες ημέρες. Θα τον συμβούλευα να απέχει και από τα επαγγελματικά του καθήκοντα για ένα διάστημα», θα τονίσει ο Δημήτρης. Μαθιός και Βασιλική λίγο αργότερα θα βρεθούν στην ασφάλεια του σπιτιού τους, μακριά από όλους και όλα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αστέρης μιλάει σε Μαθιό και Βασιλική για το παιδί

Σασμός: Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Πετρής ήταν ήδη νεκρός όταν έμαθα πως είμαι έγκυος στο παιδί σου Αστέρη

Στο σπίτι τους όμως θα καταφτάσει και η Καλλιόπη που δεν θα της φτάνουν τα λόγια της Βασιλικής και του γιατρού. Θα θέλει να δει με τα ίδια της τα μάτια πως ο γιος της είναι καλά. «Δεν έχω πράμα, μάνα, κρίση πανικού είπε ο γιατρός. Και οι εξετάσεις μου καλές βγήκαν», της λέει, αλλά όταν η Βασιλική φεύγει από το δωμάτιο και μένουν μόνοι, εκείνη του μαρτυρά πως ό,τι έπαθε είναι από την ανησυχία του για το χαμένο όπλο. Την ίδια στιγμή όμως του υπόσχεται να το βρει ο κόσμος να χαλάσει.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο

Σασμός: Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η σχέση Αστέρη – Αργυρώς τώρα ξεκινά

Το είπε και το έκανε. Υποσχέθηκε στον γιο της πως θα βρει το όπλο του φόνου, το όπλο δηλαδή με το οποίο εκείνος σκότωσε τον Στεφανή, και το βρήκε. Στο σπίτι του Παύλου! Η πληροφορία ότι το όπλο βρίσκεται στο σπίτι του Παύλου έφτασε σε εκείνη μέσω του Μαθιού, ο οποίος έμαθε από τη Βασιλική πως το όπλο που βρήκε ο Μανόλης, το έδωσε στον Παύλο για να φύγει το βάρος από πάνω του.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μια γυναίκα στοιχειώνει τα όνειρα του αστυνόμου

Σασμός: Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μανώλης και Νικηφόρος την γλιτώνουν τελευταία στιγμή

Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες για την Καλλιόπη, που δεν λογαριάζει ούτε θεούς ούτε δαίμονες. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα μπει στο σπίτι του Παύλου σε στιγμή που θα λείπει για να αρπάξει το όπλο όμως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως περίμενε καθώς ο Παύλος την παίρνει χαμπάρι; Τι θα γίνει στη συνέχεια;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close