Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη.

Πάνω του Καλλιόπη όχι που νόμιζε πως θα σου κάνει κακό…

Η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό, τη στιγμή που ο Άγγελος μπαίνει στο χώμα. Η Καλλιόπη σοκάρεται και ορκίζεται εκδίκηση. Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τη στιγμή που ο Αστέρης βγήκε από τη φυλακή και τώρα ο Μαθιός, ο μεγαλύτερος γιος της Καλλιόπης, οδηγείται πίσω από τα σίδερα.

Το μπρελόκ του που βρήκαν στον τόπο του εγκλήματος του Άγγελου, ενοχοποιεί, όμως η αστυνομία με την βοήθεια του νέου αστυνομικού έχει ξεκινήσει ενδελεχή έρευνα.

Σασμός: Αυτός θα εκτελέσει το σχέδιο της Καλλιόπης για την δολοφονία του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα εκτελέσει το σχέδιο της Καλλιόπης για την δολοφονία του Παύλου Βρουλάκη

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, ο τόπος δεν θα χώρα την Καλλιόπη που θα βλέπει τον γιο της να μαραζώνει, όμως ακόμα ένα γεγονός θα έρθει να τη σοκάρει και να χαλάσει την ηρεμία της. Και αυτό είναι η έλευση του Παύλου Βρουλάκη, που όλοι θεωρούσαν νεκρό.

Ο ξάδερφός του άντρα της Μαρίνας επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο χωριό και μάλιστα τη μέρα που γίνεται η κηδεία του Άγγελου, του ανιψιού που δεν πρόλαβε καν να γνωρίσει.

Σασμός: Η Καλλιόπη πεθαίνει από τύψεις

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα παγώσει μόλις δει αυτό το πρόσωπο απέναντι του

Επιστρέφει να για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Πετρή. Η παρουσία του θα γίνει αισθητή και μάλιστα θα προκαλέσει σωρεία σχολίων, ακόμα και από εκείνους που δεν θα είναι παρόντες στη νεκρώσιμο ακολουθία.

Η Καλλιόπη μαθαίνει για την επιστροφή του από τον Παντελή και δεν ορκίζεται μόνο πως δεν θα τον αφήσει να πειράξει τους γιους της αλλά και πώς θα είναι εκείνη που θα του αφαιρέσει τη ζωή. Πάνω από το πτώμα μου θα κάνει κακό σε μένα και τους γιους μου. Ήρθε η ώρα να φανεί στο χωριό ποιος έχει το πάνω χέρι, θα πει όταν μάθει τα νέα.

Σασμός-Πέτρός-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Εκεί είναι κρυμμένος ο Κώστας

Ο Παύλος Βρουλάκης πριν χρόνια είχε δώσει εντολή να αφαιρέσουν τη ζωή του άντρα της, του Βασίλη, μέσα στη φυλακή και αυτό δεν το έχει ξεχάσει. Ο Παύλος δεν θα φανεί διακριτικός. Αντίθετα, από τις πρώτες ημέρες που θα βρεθεί στο χωριό που θα προσπαθήσει να βρεθεί ανάμεσα στους παλιούς συγχωριανούς του και μοιραία στην Καλλιόπη.

Όταν τα βλέμματά τους διασταυρωθούν σε κεντρικά σημεία του χωριού, τότε η δεύτερη θα καταλάβει πως η οικογένειά της είναι σε κίνδυνο. Αμέσως θα μιλήσει στον Αστέρη και θα του επιστήσει την προσοχή.

Σασμός: Ο Πέτρός Βρουλάκης είναι φονιάς και η Καλλιοπη θέλει να πληρώσει

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε παντρεύονται Αντώνης και Μαρίνα

Το θέμα έχει τελειώσει, μάνα. Δεν μπορεί να έρχεται δύο χρόνια μετά για να ζητήσει εκδίκηση από εμένα. Τυχαία είναι η παρουσία του στο χωριό. Μην ασχολείσαι άλλο με τους Βρουλάκηδες. Θα της πει αλλά ήδη η Καλλιόπη έχει στο μυαλό της ένα σχέδιο για να τον βγάλει από τη μέση.

Μία παγίδα θανάτου που θα λύσει το πρόβλημα της. Ένας νέος κύκλος αίματος μόλις έχει αρχίσει. Ή αυτός ή εγώ. Και οι δυο χωράμε σε τούτη τη γη, λέει και είναι αποφασισμένη για όλα.

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Θοδώρα και Κλαίρη θα συνεργαστούν για τον Μανώλη;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου οι γιοι της να μη χαθούν από το χέρι του Βρουλάκη. Λέγεται ακόμα πώς με τη βοήθεια των ανιψιών της θα προσπαθήσει να του στήσει ενέδρα μέσα στο χωριό, που όμως θα φτάσεις στο στάδιο της περάτωσης. Η συνέχεια επί της οθόνης τον Σεπτέμβρη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close