Σασμός: Τότε παντρεύονται Αντώνης και Μαρίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως τότε παντρεύονται ο Αντώνης και η Μαρίνα.

Να ζήσετεε

Ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα μπορεί να καθυστερήσει λόγω των εξελίξεων στη σειρά Σασμός, αλλά θα τον δούμε σίγουρα! ‘Οπως θα δούμε και το γάμο της Αργυρώς με τον Σταύρο να διαλύεται.

Το θέμα της υγείας της κι όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν επηρεάσει πολύ την ψυχολογία της και οι δυο τους σιγά σιγά θα απομακρυνθούν.

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Θοδώρα και Κλαίρη θα συνεργαστούν για τον Μανώλη;

Παράλληλα, εκείνη Θα μάθει κάποια στιγμή στη σειρά του ALPHA ότι ο Αστέρης ήταν αυτός που έδωσε το νεφρό του και της έσωσε τη ζωή και θα έρθει αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό.

Ενώ εκείνη του στέρησε τη χαρά της πατρότητας, εκείνος έκανε τα πάντα για να γίνει καλά και, μάλιστα, χωρίς καν να της το πει. Πώς θα αντιδράσει, άραγε, αν μάθει την αλήθεια;

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα μαζί στα Γιάννενα

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα φύγει ο Μανόλης απο την Κρήτη

Θα την καταλάβει και Θα τη συγχωρήσει ή μήπως Θα θελήσει να την εκδικηθεί; Αυτό είναι το ερώτημα που τη βασανίζει κι έτσι κάθε φορά που Θα αποφασίζει να του πει την αλήθεια, Θα κάνει πίσω. Μέχρι πότε, όμως;

Παλεύουν με τις τύψεις τους τόσο η Άσπα όσο και ο Μανολάκης. Ο δεύτερος δεν αντέχει στη σκέψη ότι αν είχε πει την αλήθεια γιατο φόνο του Στεφανή ίσως και να μην είχε δολοφονηΘεί ο Πέτρος αλλά ούτε και ο Άγγελος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Επανασύνδεση φωτιά στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Η Άσπα, από την άλλη, είναι σίγουρη πως πίσω από τη δολοφονία του αγαπημένου της βρίσκεται ο Κώστας και είναι αποφασισμένη να το αποδείξει. Το έργο του Αντώνη Φραγκιαδάκη Θα είναι πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο Παύλος Βρουλάκης.

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα θα έρθει κοντά με τον νέο αστυνόμο;

Δίπλα του όμως θα βρίσκεται ένας πολύ έμπειρος αστυνομικός (Γιώργος Γεροντιδάκης), που Θα καταφέρει να βρει στοιχεία, τα οποία Θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι σκοτώνουν τον Σταύρο;

Εντωμεταξύ, ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη θα κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα, αφού ο συγκεκριμένος χαρακτήρας που Θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας, σύμφωνα με το mediatime, δεν είναι ήπιων τόνων όπως η Μαρίνα και η Αργυρώ, αλλά είναι αποφασισμένος για όλα στη σειρά του ALPHA.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close