Σασμός-Καλλιόπη-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η καρδιά της Καλλιόπης μαλακώνει εξαιτίας του μικρού Πετρή.

Καιρός ήταν…

Η Στέλλα υπόσχεται στο Μαθιό να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να καθυστερήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου όμως η Βασιλική δεν αλλάζει γνώμη καθώς είναι αποφασισμένη να τον χωρίσει.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tivi, ο Λευτέρης αρραβωνιάζεται τη Θεοδώρα όμως η επιστροφή της Έλενας του δημιουργεί μεγάλα προβλήματα.

Η Καλλιόπη παραμένει ανένδοτη απέναντι στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς και το γεγονός ότι ο Μαθιός ήταν συνένοχος στο να της κρύβουν τόσο καιρό την αλήθεια την έχει πεισμώσει ακόμα περισσότερο. Ο Αστέρης όμως είναι αποφασισμένος να της αλλάξει γνώμη και ξέρει ότι στα χέρια του έχει το πιο δυνατό όπλο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Εγκαταλείπει οριστικά το χωριό η Βασιλική

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αγάπη μου σε λατρεύω – Δεν είμαι τίποτα χωρίς εσένα η ζωή μου δεν έχει νόημα μακριά σου

Τον ίδιο τον Πετράκη ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να μαλακώσει την καρδιά της καπετάνισσας. Έτσι της κάνει μία έκπληξη φέρνοντας τον μικρό στο σπίτι και η Καλλιόπη όντως μόλις τον βλέπει χαμόγελα.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος βράζει και απαιτεί από τη Καλλιόπη να κάνει τις ίδιες υποχωρήσεις που έχει κάνει και ο ίδιος ώστε η Αργυρώ και ο Αστέρης να είναι επιτέλους μαζί. Όμως οι οδηγίες της παιδοψυχολόγου να προστατεύσουν το παιδί συνεχίζουν να αποτελούν προτεραιότητα για όλους και έτσι τα πνεύματα αναγκαστικά ηρεμούν.

Στο σπίτι της Βασιλικής και του Μαθιού βέβαια η θύελλα που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό μαίνεται ακόμα και κινδυνεύει να τους παρασύρει όλους στο πέρασμα της. Μετά την κουβέντα της με τον παπά Μιχάλη η Βασιλική γνωρίζει την αλήθεια για τον Νικηφόρο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική είστε παράδειγμα προς μίμηση με τον Μαθιό

Σασμός-Καλλιόπη-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης χαλάει τον αρραβώνα της αδερφής του

Ξέρει ότι ο γιος της είναι παιδί του Μαθιού και όχι του Στεφανή όπως νόμιζε όλα αυτά τα χρόνια και τα βάζει με τον παπά που δεν της το είχε πει νωρίτερα. Εκείνος όμως της εξηγεί πως ο ίδιος ο Νικηφόρος επέλεξε να μη μάθει διαλέγοντας με αυτό τον τρόπο τον Στεφανή για πατέρα του.

Τώρα με τα αποτελέσματα του τεστ DNA στα χέρια της η Βασιλική αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της. Είναι έτοιμη να πει την αλήθεια στον γιο της όμως γνωρίζοντας ότι ο Μαθιός σκότωσε το Στεφανή ξέρει ότι η αλήθεια αυτή θα είναι αβάσταχτη.

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης που έχει αποφασίσει να ανοίξει ξανά την υπόθεση του φόνου σφίγγει όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Σταματάκη ο οποίος ζει πια εφιαλτικές στιγμές. Η Βασιλική είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το διαζύγιο και δεν κάνει βήμα πίσω.

Δείτε ακόμα Σασμός: Δεν μετανιώνω παπά μου αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα ξανά

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική εξαφανίζεται -η κίνηση απελπισίας

Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες που θα οριστικοποιήσουν το χωρισμό τους και ο Μαθιός είναι απελπισμένος. Βλέποντας τον αυτή την κατάσταση η Στέλλα του προτείνει μία λύση έστω και προσωρινά που μπορεί να τον ανακουφίσει.

Να κάνει δηλαδή ότι περνά από το χέρι της για να καθυστερήσει την εξέλιξη της υπόθεσης κερδίζοντας έστω λίγο χρόνο με την ελπίδα ότι η Βασιλική μπορεί να αλλάξει γνώμη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close