Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο.

Βασιλική ψυχραιμία…..

Με την αδρεναλίνη στα κόκκινα και την απόγνωση να τον σφίγγει σαν μέγγενη, ο Μαθιός εισβάλει στην αποθήκη τον Αγγελάκηδων, προκειμένου να πάρει πίσω το όπλο του φόνου του Στεφανή, καθώς υποθέτει ότι ο Μανώλης το έχει κρύψει εκεί.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός παθαίνει έμφραγμα;

Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο

Δείτε ακόμα: Σασμός: Τόλη τι πας να κάνεις εκεί  Ο Αστέρης σαστισμένος

Δυστυχώς για εκείνον, όχι απλά θα μείνει με άδεια χέρια, αλλά μαθαίνει ότι το όπλο πλέον βρίσκεται στα χέρια του Παύλου. Στη συνέχεια, αναλαμβάνει δράση η Καλλιόπη, η οποία μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Παύλου για να βρει το όπλο.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αστέρης μιλάει σε Μαθιό και Βασιλική για το παιδί

Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Πετρής ήταν ήδη νεκρός όταν έμαθα πως είμαι έγκυος στο παιδί σου Αστέρη

Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε όπως τα περιμένει και την αντιλαμβάνεται ο Παύλος. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός, παραδομένος στις τύψεις και την αγωνία καταρρέει. Η κρίση πανικού τον οδηγεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η Βασιλική σπεύδει έντρομη κοντά του, αγνοώντας τι προκάλεσε αυτή την διαταραχή στον άντρα της.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο

Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η σχέση Αστέρη – Αργυρώς τώρα ξεκινά

Η αλήθεια σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά της και να της προκαλέσει οδύνη και οίκτο. Ο άντρας που λάτρεψε έκρυβε τόσα χρόνια αυτό το εγκληματικό μυστικό. Αράγε πως θα γίνει η αποκάλυψη της αλήθειας; Θα πει ο Παύλος την αλήθεια στη Βασιλική ή μήπως ο Μαθιός δεν θα αντέξει και θα της κάνει την μεγάλη αποκάλυψη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close