Σασμός: Ο Αντώνης κρατάει στα χέρια του ένα στικάκι που καίει τον  Φαρμάκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αντώνης κρατάει στα χέρια του ένα στικάκι που καίει τον  Φαρμάκη.

Προβλέπεται πόλεμος….

Η Στέλλα Καμαριωτάκη αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στον Ευθύμη που προσπαθεί να παραμείνει στη ζωή της με κάθε τρόπο, επαγγελματικό και μη. Άλλωστε αν έρθουν πιο κοντά θα μπορεί να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες για εκείνον και τις δουλειές του.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Μανώλη

Σασμός: Η Αργυρώ εξομολογείται την αλήθεια για το παιδί στην Στέλλα

Δείτε ακόμα: Σασμός: Εγκαταλείπει οριστικά το χωριό η Βασιλική

Πράγμα που διευκολύνει τη δουλειά της Αιμιλίας που θέλει να τον κλείσει στη φυλακή. Έτσι ένα βράδυ ντύνεται βάφεται και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του, με μία ωραία πρόταση να βγουν οι δυο τους για ποτό. Η εικόνα της είναι πολύ ελκυστική, όμως ο σκοτεινός άντρας της Κρήτης δεν θα δεχτεί την πρόταση της.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αγάπη μου σε λατρεύω  Δεν είμαι τίποτα χωρίς εσένα η ζωή μου δεν έχει νόημα μακριά σου

Σασμός: Ο Φαρμάκης βοηθά τον Αντώνη να θυμηθεί

Δείτε ακόμα: Σασμός: Βασιλική είστε παράδειγμα προς μίμηση με τον Μαθιό

Προφασιζόμενος πως έχει δουλειές θα της πει ότι ίσως να το κάνουν κάποιο άλλο βράδυ. Η γυναίκα θα αποχωρήσει από το γραφείο του ξαφνιασμένη και γεμάτη σκέψεις, για το τι μπορεί να κρύβει η ξαφνική αλλαγή στη διάθεσή του.  Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Έλενα επιστρέφει στην Κρήτη. Ο λόγος  δεν είναι φυσικά για να μάθει πού βρίσκεται ο Οδυσσέας, όπως θα ισχυριστεί αλλά για να πάρει λεφτά από τον Φαρμάκη.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μανώλης χαλάει τον αρραβώνα της αδερφής του

Σασμός: Η Ελένα αλλάζει τα δεδομένα

Δείτε ακόμα: Σασμός: Δεν μετανιώνω παπά μου αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα ξανά

Μάλιστα του λέει ξεκάθαρα ότι έχει στην κατοχή της στοιχεία που μπορεί να τον κάψουν. Γεγονός που όχι απλά θα τον προβληματίσει αλλά και θα τον αναγκάσει να της δώσει ένα γενναίο ποσό, προκειμένου να μην βρεθεί ποτέ ξανά στο δρόμο του. Εκείνη που θα κάνει την επίσκεψή της στην αστυνομία, λέγοντας στον Αντώνη πως έχει ένα στικάκι με κινήσεις που καίνε τον Ευθύμη.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική εξαφανίζεται -η κίνηση απελπισίας

Σασμός: Ολοι προσπαθούν να θυμηθεί ο Αντώνης

Δείτε ακόμα: Σασμός: Βασιλική και Μαθιός κάνουν έρωτα ξανά

Η Έλενα, σύμφωνα με το περιοδικό TV24, θα πάρει τα χρήματα και θα φύγει πετώντας. Η Έλενα θα φύγει με ελικόπτερο από την Κρήτη, όμως πρώτα θα κάνει μία συνάντηση με τη Θοδώρα, με την οποία και θα ανταλλάξουν αλήθειες. Μεταξύ άλλων θα της πει ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς, να τον κάνει ξανά δικό της, αλλά και ότι ανησυχεί πως ο Οδυσσέας δεν έχει φύγει για το εξωτερικό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close