Σασμός: Ο Αντώνης κυνηγά τον Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αντώνης κυνηγά τον Μαθιό.

Μου φαίνεται όλη η Κρήτη τον Μαθιό κυνηγάει….

Η σχέση του Μανώλη με την Τζένη πέφτει σαν κεραυνός στο κεφάλι του Νικηφόρου, παρόλο που έχει παραδεχτεί κατ’ επανάληψή πως δεν τρέφει πλέον ερωτικά συναισθήματα για την πρώην κοπέλα του. Ενώ στην αρχή αποφεύγει και τους δύο, τελικά αποδέχεται την σχέση τους και συνεχίζουν να ζουν όλοι μαζί κι ευτυχισμένοι στο ίδιο σπίτι.

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 152 , 153 , 154

Σασμός: Ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική επιστρέφει και στέλνει τον Μαθιό φυλακή

Την ίδια ευτυχία πάντως δεν μπορούν να μοιραστούν οι αστυνομικοί της Άνω Ποριάς, που έχοντας στα χέρια τους πλέον το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή, ανοίγουν ξανά τον φάκελο του και νιώθουν να πελαγώνουν. Ο Αντώνης είναι σίγουρος για μια ακόμη φορά πως το κρατούσε, ο Μαθιός, όμως δεν έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να το αποδείξει.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Άσε με μάνα το είχα πει ότι θα πληρώσει ο δολοφόνος του πατέρα μου

Σασμός: Ο Αντώνης συνδέει το πάζλ της ζωής του

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική γυρνά και ανάβει φωτιά

Στο μεταξύ η Βασιλική προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός πως βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου, είναι ο Μαθιός. Τα συναισθήματά της έρχονται σε κόντρα με τις κινήσεις της, γεγονός που τους μπερδεύει όλους. Ο Μαθιός πάντως δεν θα σταματήσει να εμφανίζεται μπροστά της με σκοπό να της μιλήσει. Να της εκφράσει την αγάπη του. Εκείνη αντίθετα για να τον προσγείωση, σε κάθε έκφραση της αγάπη του, του ανακοινώνει πως έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η αγάπη Μαθιού και Βασιλικής είναι τόσο δυνατή και δεν θα μείνουν χώρια

Σασμός: O Αντώνης πιέζει τους Σταματάκηδες για να μάθει την αλήθεια

Δείτε ακόμα: Σασμός : Η Βασιλική παγώνει το διαζύγιο

“Για ποιο διαζύγιο μιλάς, Βασιλική μου; Δε γίνεται να χωρίσουμε εμείς. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, χωρίς την αγάπη σου. Πάρε όσο χρόνο θες, αλλά αυτό μην το κάνεις. Αν με αφήσεις θα χαθώ”, της λέει σε μία από τις συναντήσεις τους.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Το μήνυμα που σοκάρει

Σασμός: Η Βασιλική επιστρέφει και στέλνει τον Μαθιό φυλακή

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Έλενα επιστρέφει και όλα πια να κινούνται σε τεντωμένο σκοινί

Αλλά η Βασιλική δεν συγκινείται από τα λόγια του. Εκείνος μένει συντετριμμένος και μιλάς στην Καλλιόπη για να τον βοηθήσει. Η Στέλλα τηλεφωνεί στον Μαθιό και του δίνει μία λύση, που θα τον ανακουφίσει στο θέμα του διαζυγίου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close