Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 152 , 153 , 154

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων  152 , 153 , 154 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 152 στις 12/6/2023

Επεισόδιο 152

Δευτέρα

Ο Λευτέρης προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Μανόλη τα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του Στεφανή. Την ίδια ώρα, η εξαφάνιση της Βασιλικής, οδηγεί τον Μαθιό στην κατάρρευση. Η Καλλιόπη και ο Αστέρης προσπαθούν να του συμπαρασταθούν.

Ο Αντώνης ζητά από την Έλενα να του παραδώσει όσα στοιχεία έχει για τον Φαρμάκη, εκείνος, ωστόσο, βρίσκεται για άλλη μια φορά, ένα βήμα μπροστά. Ο Νικηφόρος μαθαίνει εξοργισμένος για τη φυγή της μητέρας του από το χωριό και αντιδρά απρόβλεπτα.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Βασιλική επιστρέφει και στέλνει τον Μαθιό φυλακή

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 152 , 153 , 154

Δείτε επίσης : Σασμός: Η αγάπη Μαθιού και Βασιλικής είναι τόσο δυνατή και δεν θα μείνουν χώρια

Ο Παύλος εξομολογείται στη Μαρίνα τη διάθεσή του να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Παράλληλα, η Βασιλική, ευρισκόμενη σε απόγνωση, ζητά κάτι από τη Στέλλα, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Όταν το ανακοινώσει στο Μαθιό, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 153 στις 13/6/2023

Επεισόδιο 153

Τρίτη

Η εξαφάνιση της Βασιλικής έχει προκαλέσει θύελλα. Ο Νικηφόρος παραμένει στο χωριό για να στηρίξει τον Μαθιό, ενώ ο Αστέρης αρχίζει και υποψιάζεται τον ρόλο του Φαρμάκη. Η Στέλλα που μιλά μαζί του μαθαίνει
για το ερωτικό ενδιαφέρον του Ευθύμη προς τη Βασιλική.

Δείτε επίσης : Σασμός: Άσε με μάνα το είχα πει ότι θα πληρώσει ο δολοφόνος του πατέρα μου

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 152 , 153 , 154

Δείτε επίσης : Σασμός: Το μήνυμα που σοκάρει

Ο Μαθιός από την άλλη νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του μετά τη συνομιλία με τη Βασιλική που του περιγράφει ο Νικηφόρος. Παπάς και Καλλιόπη ανησυχούν μήπως κάνει κακό στον εαυτό της.

Ο Λευτέρης από την άλλη ομολογεί στη Θοδώρα την αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ Αιμιλία και Αντώνης ανακαλύπτουν τη φυγάδευση της Έλενας από το ξενοδοχείο.

Καθώς ο Παύλος αναμετράται με τον Φαρμάκη, μια τυχαία συνάντηση με τον Νικολή θα οδηγήσει τον Αστέρη στη Βασιλική.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 154 στις 14/6/2023

Επεισόδιο 154

Τετάρτη

Ο Αστέρης καταφέρνει να εντοπίσει τη Βασιλική. Θα προσπαθήσει να της εκμαιεύσει τι συμβαίνει, η αντίδρασή της, ωστόσο, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η Στέλλα ανακαλύπτει ένα στοιχείο κρίσιμης σημασίας, που θέτει το άλλοθι του Φαρμάκη για την επίθεση στον Αντώνη εν αμφιβόλω.

Την ίδια στιγμή, ο Φραγκιαδάκης, φτάνει όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Αστέρης βρίσκει την Βασιλική

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 152 , 153 , 154

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Στέλλα αντιμέτωπη με μία μεγάλη κρίση

Η Αργυρώ προβληματίζεται όλο και περισσότερο για τις επαφές του Πετράκη με τον Σταύρο. Παράλληλα, ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο τόσο γύρω από τον Ευθύμη όσο και τον Μαθιό.

Η επιστροφή της Βασιλικής στην Άνω Ποριά θα πυροδοτήσει εξελίξεις και αυτό που θα ζητήσει από τον Μαθιό, θα αλλάξει τα πάντα

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 152 , 153 , 154

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μανώλης χαλάει τον αρραβώνα της αδερφής του

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close