Σασμός-γιαγιά Ειρήνη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού αυτά είναι τα λόγια που θα ξεκάνουν την γιαγιά Ειρήνη.

Γλυκιά μας γιαγιά 🙁


Ένας γάμος που διακόπτεται από ένα τηλεφώνημα, ένας Βρουλάκης που επιστρέφει… από τις σκιές για να ντύσει ξανά τις δύο οικογένειες τα μαύρα και ένας σασμός που δείχνει τώρα πιο δύσκολος από πότε. Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα γράψει με συγκλονιστικό τρόπο τον επίλογο της ιστορίας.

Ενώ ο Μαθιός δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο χτυπημένος από την σφαίρα του Νικηφόρου η επιστροφή του Αντρέα Βρουλάκη (Βασίλης Μπισμπίκης) στη Άνω Ποριά, καθορίζει την μοίρα τόσο της δικής του οικογένειας όσο και των Σταματάκηδων.

Δείτε ακόμα Σασμός: Νεκρός πρωταγωνιστής της σειράς

Σασμός-Αντρέας-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός εκδικείται τους Βρουλάκηδες για το θάνατο του γιου του και η βεντέτα αρχίζει

Λίγο πριν οι δύο πλευρές καταλήξουν στο πολυπόθητο σασμό, που υπαγορεύει η ύπαρξη του μικρού Πετράκη, γιου του Αστέρη και της Αργυρώς ένας άνθρωπος που δε μπορεί και δε θέλει να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν έρχεται να διαλύσει τα πάντα.

Πρώτος ξάδερφος του Παύλου, ο Αντρέας, είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός που ανέκαθεν έμπλεκε σε καυγάδες. Ο αιμοβόρος χαρακτήρας του, τρόμαξε ακόμη και τον παπά Μιχάλη ο όποιος συμβούλευσε του δικού του να τον απομακρύνουν από το χωριό για να μη χυθεί άλλο αίμα.

Αυτοί τον άκουσαν και ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια και κατάφερε να γίνει καπετάνιος. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που κάποια στιγμή που  τουρκική ακτοφυλακή τον συλλαμβάνει για παράνομη μεταφορά καυσίμων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα επιστρέφει ως φάντασμα

Σασμός-Αντρέας-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μάνα του Ανδρέα αυτοκτόνησε για τα μάτια ενός Σταματάκη

Στη φυλακή του Μάλτεπε καυγάδισε άγρια με ένα συγκρατούμενο του, τον χτύπησε πολύ και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Επιτέθηκε ακόμη και στους δεσμοφύλακες που προσπάθησαν να το σταματήσουν και καταδικάστηκε σε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης.

Τώρα είναι πιο ελεύθερος και επιστρέφει στο χωριό πάνω που ο Παύλος κανονίζει σασμό με τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο. Όλοι τους ξαφνιάζονται που τον βλέπουν και καταλαβαίνουν ότι η παρουσία του θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και έχουν δίκιο.

Καθώς ο Αντρέας δεν θέλει ούτε να ακούσει για ειρήνη με τους Σταματάκηδες. Αδυνατεί να δεχτεί την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και δεν διανοείται ότι οι δικοί του έχουν αγκαλιάσει το παιδί που γεννήθηκε από αυτή την ένωση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Παύλος σκότωσε τον Βασίλη και βάζει Αστέρη-Μαθιό να τον σκοτώσουν

Σασμός-γιαγιά Ειρήνη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Νικηφόρος -Αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Βασιλικής

Ο Παύλος προσπαθεί να τον συνετίσει όμως μάταια. Παρόλα αυτά ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μαζί. Κανονίζουν έναν επίσημο αρραβώνα, μια μεγάλη γιορτή στην οποία θα παρευρεθεί όλο το χωριό όμως και πάλι μοίρα τους, θα τους παίξει το πιο άσχημο παιχνίδι.

Ο Αντρέας θα πάει στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να ξεκαθαρίσει τη θέση του στην γιαγιά Ειρήνη. Της λέει ότι δεν θα αφήσει την Αργυρώ να παντρευτεί τον Σταματάκη και πως δεν πρόκειται να σβήσει όσα έγιναν στο παρελθόν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Επόμενη στάση μετά τον Μαθιό είναι ο Αστέρης

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλοι οι ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους

Η γιαγιά ταραγμένη θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη όμως εκείνος αρχίσει να απειλεί θεούς και δαίμονες πριν κλείσει πίσω του την πόρτα. Η γιαγιά Ειρήνη που δεν αντέχει στη σκέψη ενός ακόμη φονικού καταρρέει. Η καρδιά της την προδίδει και ο Αστέρης την βρίσκει σωριασμένη στο πάτωμα και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι Βρουλάκηδες τρέχουν στο προσκεφάλι της γιαγιά όμως είναι πια αργά. Ο πόνος των τόσων χρόνων έχει βαρύνει πολύ μέσα της και σύντομα θα αφήσει την τελευταία της πνοή βυθίζοντας όλο το χωριό στο πένθος.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close