Σασμός-Αστέρης-Μικρός-Πετρής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Αστέρη να ζητά να πάρει πίσω το παιδί του.

Επιτέλους πατά και λίγο πόδι ρε Αστέρη.

Η δεύτερη σεζόν έρχεται γεμάτη ανατροπές κι έντονο σασπένς. Μετά την αποκάλυψη του Χρήστου, η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως ο Αστέρης ξέρει τα πάντα για το παιδί, στη σειρά Σασμός.

Ο Σταύρος, όχι μόνο του είχε ανοίξει την καρδιά του, αλλά τον είχε αφήσει μάλιστα να αγκαλιάσει τον γιο του..

Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Δείτε ακόμη Σασμός: H Άσπα μαχαιρώνει τον Κώστα

Από τη στιγμή που η Αργυρώ και ο Σταύρος αποφασίζουν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, ο Αστέρης αποφασίζει να κάνει την αρχή και να προσεγγίσει την αγαπημένη του Αργυρώ, αυτή τη φορά, όμως, για άλλον λόγο.

Στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός, θα δούμε τον Αστέρη να βρίσκει το θάρρος μέσα του και να ζητά από την Αργυρώ να βλέπει το παιδί του. Γνωρίζοντας κι επίσημα πως αυτός είναι ο πατέρας, θέλει να περνά χρόνο μαζί του κι ας μη μάθει ποτέ ο γιος του πως έχει αίμα Σταματάκηδων.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι νεκροί ζητάνε δικαίωση

Η Αργυρώ είναι κάθετη απέναντι σε αυτή την πρόταση. Προς μεγάλη της έκπληξη, η Μαρίνα υποστηρίζει τον Αστέρη, αφήνοντας άφωνη την οικογένεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youfly.com, πώς μπορεί να απαγορεύσει σε έναν πατέρα να δει τον γιο του, ειδικά από τη στιγμή που έσωσε την Αργυρώ, δίνοντας το νεφρό του;

Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αντίδραση της γιαγιάς Ειρήνης όταν μαθαίνει ότι ο Άγγελος είναι νεκρός

Η Μαρίνα ζητά από την Αργυρώ να λογικευτεί και να αλλάξει γνώμη. Μητέρα και κόρη έρχονται σε ρήξη, με τον Αστέρη Σταματάκη να μην υποχωρεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close