Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς θα δούμε την αντίδραση της γιαγιάς Ειρήνης όταν μαθαίνει ότι ο Άγγελος είναι νεκρός που κόβει την ανάσα.

Πόσα να αντέξει και αυτή η δόλια;;

Ματωμένο θα είναι το φινάλε στον Σασμό. Και οι αντιδράσεις θα είναι συνταρακτικές. Ειδικά στο σπίτι των Βρουλάκηδων ο θρήνος και ο πόνος επιστρέφουν.

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη παραδέχεται το κακό που έχει κάνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εξαγριωμένος χωρίζει την Αργυρώ

Στον Σασμό η φρικτή είδηση για τον θάνατο του Άγγελου ακούγεται παντού. Όλη η Κρήτη μαθαίνει πως η βεντέτα αυτή συνεχίζεται. Ο Άγγελος εντοπίζεται από την Άσπα, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η σύντροφος του γιατρού δεν μπορεί να πιστέψει στο θέαμα που αντικρίζει. Ο αγαπημένος της είναι μπροστά της νεκρός. Η κραυγή της ηχεί σε όλο το χωριό.

Σασμός : Η Ανθούλα στοιχειώνει την γιαγιά Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός αντικρίζει από μακριά την Βασιλική νύφη. Ο Νικηφόρος συνοδεύει τη μητέρα του στην εκκλησία, γεμάτος χαρά. Κανείς δε μπορεί να τους χωρίσει πλέον… Ή μήπως όχι;

Η δολοφονία του Άγγελου θα είναι αρκετή, για να σκορπίσει ξανά τον τρόμο. Τραγική φιγούρα θα είναι η γιαγιά Ειρήνη, η οποία μόλις μάθει ότι ο Άγγελος πέθανε, θα βυθιστεί στο απόλυτο κενό, στη σειρά του Alpha.

Σασμός : Έτσι πεθαίνει η Γιαγιά Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ματωμένος γάμος στο τέλος του πρώτου κύκλου ( φωτογραφίες )

Οι άντρες της οικογένειάς της ξεψυχούν ο ένας μετά τον άλλον. Η Μαρίνα και η Αργυρώ ψάχνουν το κουράγιο να την ηρεμήσουν, να την παρηγορήσουν, όμως είναι μάταιο. Ο θάνατος αυτός οδηγεί την ηρωίδα στην τελική της ευθεία. Η υγεία της επιβαρύνεται κι άλλο και κανείς δεν μπορεί να την βοηθήσει πραγματικά.

Μόνη και απαρηγόρητη, έπειτα και από το νέο φονικό, η γιαγιά Ειρήνη κρατάει στα χέρια της τρεις φωτογραφίες. Του Πετρή, του γιου της Μάρκου και του Άγγελου. Κρατάει αυτές τις τρεις φωτογραφίες και ουρλιάζει, γεμάτη δυστυχία και πόνο, πάνω από τα μνήματα.

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Η σκηνή αυτή είναι συγκλονιστική. Η δεύτερη σεζόν έρχεται με απώλειες ηχηρές και θρήνους που κόβουν την ανάσα. Ο Άγγελος έχει χαθεί και κανείς δε μπορεί να διανοηθεί τη μεγάλη αυτή τραγωδία. Ακόμη και η Άσπα, αρνείται να συνεχίσει τη ζωή της…

Βυθισμένη στον πόνο της βλέπει ότι τίποτα δεν έχει νόημα πλέον γύρω της. Σύμφωνα με το ciao, μέχρι που μία εμφάνιση από το παρελθόν θα φέρει ξανά τα πάνω κάτω στον Σασμό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close