Σασμός-Ευθύμης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Φαρμάκης πάει στο νοσοκομείο που έχουν τον Αντώνη.

Μιλάμε για θράσος!

Δεν θα έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που ο Ευθύμης Φαρμάκης είχε το θράσος να στείλει στη Μαρίνα ένα καλάθι γεμάτο κρασιά, σε ένδειξη συμπαράστασης για τον άντρα της που χαροπαλεύει στον εντατική.

Ο σκοτεινός άντρας της Κρήτης θα μπει στη διαδικασία να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του, αλλά αυτή τη φορά αυτοπροσώπως. Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες στη συνέχεια του Σασμού…

Ο Ευθύμης θα επισκεφθεί τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και μάλιστα θα θελήσει να κάνουν και μια κουβέντα για την υγεία του Αντώνη. Όμως δεν έχει υπολογίσει καλά την αντίδραση της Μαρίνας.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης διαβάζει το γράμμα του Κώστα και εκβιάζει τον Μαθιό

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μεγάλη ανατροπή – Το όπλο λείπει απ’ την κρυψώνα

Δεν ξέρει πως υπάρχουν υποψίες που τον βαραίνουν και πως εκείνη έχει προετοιμαστεί για τα πάντα. Ετσι, όταν πάει να της μιλήσει, η αντίδρασή της θα τον ακινητοποιήσει. Θα βγάλει το όπλο του γιου της, Πετρή, από την τσάντα και θα το στρέψει πάνω του.

«Κυρία Βρουλάκη, ήρθα μόνο για να μάθω την κατάσταση υγείας του Αντώνη. Δεν έχω άλλο σκοπό. Κατεβάστε το όπλο σας, σας παρακαλώ», θα της πει μεταξύ άλλων, η Μαρίνα όμως θα φανεί αποφασισμένη απέναντί του.

«Ήρθε το τέλος σου! Νομίζεις ότι δεν γνωρίζω πως εσύ ήσουν αυτός που τον πυροβόλησε; Μια που έκανες όμως τον κόπο να έρθεις μέχρι εδώ, πες μου και το γιατί! Δεν σεβάστηκες ούτε τη φιλία σου με τον Παύλο. Αυτό μόνο σου αξίζει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ουρλιάζει στον Αστέρη πως το παιδί είναι δικό του

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Δημήτρης Λάλος: Ο Μαθιός του Σασμού σε παιδότοπο με τη κόρη του (εικόνες)

Μια σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι», του λέει σημαδεύοντάς τον στον κρόταφο και συνεχίζει: «Όπως εκείνη που κάρφωσες στον άνθρωπό μου». Η Μαρίνα θα ξεσπάσει σε λυγμούς και το χέρι που κρατάει το όπλο, σπασμωδικά θα κατέβει. Ο Παύλος μιλά με τον Ευθύμη

Για την επίσκεψη του Ευθύμη στο νοσοκομείο θα ενημερωθεί ο Παύλος και θα σπεύσει να μιλήσει στον άλλοτε κολλητό του για την κίνησή του αυτή.

Ο Παύλος δεν θα διστάσει να αποκαλέσει παρακινδυνευμένη την επίσκεψή του, ενώ ο Ευθύμης θα προσπαθήσει να του εξηγήσει μάταια πως ο σκοπός που το έκανε ήταν αποκλειστικά και μόνο για να μάθει αν ο Αντώνης εμφανίζει σημάδια βελτίωσης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως δεν είναι γιος του Στεφανή

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη στο πλευρό της Μαρίνας

«Το ξέρω πως δεν ήταν μόνο αυτός ο σκοπός σου και θα σε συμβούλευα να μην ασχοληθείς ξανά στο μέλλον με την οικογένειά μου.

Αν τολμήσεις να τους πλησιάσεις, θα έχεις να κάνεις μαζί μου», του μηνύει και ο Ευθύμης του απαντά απλά: «Δεν μιλάνε έτσι οι φίλοι, Παύλο. Σκέψου καλύτερα πριν με απειλήσεις ξανά». Ο Παύλος κάνει μια παύση για να σκεφτεί αλλά τελικά φεύγει. Οι σχέσεις των δύο αυτών αντρών έχουν αλλάξει άρδην!

Το γράμμα του Τόλη πέφτει σε λάθος χέρια…

Ο Ευθύμης κάνει τα πάντα για να έρθει στα χέρια του το γράμμα του Κώστα, που κουβαλά στις τσέπες του ο Τόλης. Ξέρει πολύ καλά πως στο συγκεκριμένο χαρτί έχει καταγραφεί μια μεγάλη αλήθεια. Και τελικά τα καταφέρνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τί υπόθεση θα έχει ο Γ κύκλος της σειράς;

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μια κραυγή σκίζει τα βουνά της Κρήτης

Στέλνει τον Βαγγέλη να ψάξει το σπίτι του Τόλη και εκείνος μετά από ώρα βρίσκει και φωτογραφίζει το «μαγικό» χειρόγραφο που αναφέρει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή Σταματάκη. Το στικάκι με το υλικό φτάνει στο γραφείο του Ευθύμη Φαρμάκη και από εκείνη τη στιγμή ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο γιο της Καλλιόπης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close