Σασμός: Ο φόβος της γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο φόβος της γιαγιάς Ειρήνης.

Καημένη γιαγιάκα τι έχεις περάσει κ εσύ…

Ένα όνειρο – σχεδόν σαν εφιάλτης – ταλανίζει τη γιαγιά Ειρήνη στο «Σασμό». Κανένα λεπτό δε χάνει και τρέχει να το εκμυστηρευτεί στον παπά Μιχάλη. Τρομαγμένη και βασανισμένη η γιαγιά Ειρήνη είναι πεπεισμένη ότι το όνειρό της είναι προφητικό.

Ο παπά Μιχάλης προσπαθεί να την καθησυχάσει, αλλά τίποτα δεν την ηρεμεί. Σύντομα, όμως, η γιαγιά Ειρήνη θα ανακαλύψει ότι το όνειρο ήταν όραμα και θα βγει αληθινό. Υπενθυμίζουμε ότι στο φινάλε του πρώτου κύκλου η γιαγιά Ειρήνη είχε προφητέψει τον ερχομό του Παύλου Βρουλάκη.

Σασμός: Χάνει το μυαλό της η γιαγιά Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ένα βήμα πριν την κατάθλιψη

«Ήρθε στο όνειρό μου να με γυρέψει, ένας άντρας πρόβαλλε στο γυαλό, βγήκε από τη θάλασσα, τα ρούχα του στάζανε νερά, αλλά δεν τον ένοιαζε τίποτα, ήρθε στο σπιτικό μας, εμπήκε μέσα, ανέβηκε τη σκάλα και εστάθηκε και με ξάνοιγε με περιέργεια και παράπονο», είχε περιγράψει στον παπά Μιχάλη.

Η γιαγιά Ειρήνη θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν δει τον Παύλο Βρουλάκη στην κηδεία του Άγγελου, στο «Σασμό». Στην αρχή θα τον αγκαλιάσει και θα τον καλωσορίσει πάλι πίσω στην οικογένεια. Χαίρεται που είναι ζωντανός, αφού νόμιζε ότι είχε χαθεί στη θάλασσα.

Σασμος: Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Αστέρη κάνουν την αρχή του Σασμού

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο επόμενος στόχος του Παύλου Βρουλάκη

Ωστόσο, σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι ο Παύλος Βρουλάκης δεν έχει έρθει για καλό. Η εκδίκηση δε θα αργήσει να έρθει και σύντομα ένας νέος κύκλος αίματος θα ανοίξει.

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα κλείνει τον Κώστα για πάντα στην φυλακή

Η γιαγιά Ειρήνη θυμάται το όνειρο που είχε δει και τότε ένας τρόμος την κατακλύζει. Δε θα αντέξει άλλο πόνο. Ήδη έχει βιώσει πολλούς χαμούς. Σύμφωνα με το Youfly.com, ο θάνατος του Άγγελου θα της κοστίσει και θα κλειστεί στον εαυτό της ξανά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close