Σασμός: Ο Αστέρης ένα βήμα πριν την κατάθλιψη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές ξαθώς θα δούμε πως ο Αστέρης ένα βήμα πριν την κατάθλιψη.

Ε πώς να μην πέσει σε κατάθλιψη ο καημένος

Καλλιόπη και Μαθιός πέφτουν νεκροί με τον ίδιο τρόπο. Μητέρα και γιος αυτοκτονούν στον β΄ κύκλο της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός και ο θάνατός τους θα βρει τον Αστέρη απροετοίμαστο γι’ όλο αυτό.

Σασμός: Ο Μαθιός καρφώνει τη Καλλιόπη στην αστυνομία

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο επόμενος στόχος του Παύλου Βρουλάκη

Ο Μαθιός αφήνει την τελευταία του πνοή μέσα στο κελί καθώς μαθαίνει πως η γυναίκα που αγαπά και μαζί της ονειρεύεται το μέλλον του, δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα κλείνει τον Κώστα για πάντα στην φυλακή

Ο ίδιος βάζει τέλος στην ζωή του κάτι που σοκάρει την Καλλιόπη αλλά και τον αδερφό του, Αστέρη. Η Καλλιόπη, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του γιου της, βάζει και αυτή τέλος στην ζωή της πέφτοντας στον γκρεμό.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αποκάλυψη για τον φόνο του Άγγελου

Ο Αστέρης καταρρέει στην σειρά Σασμός και μένει ολομόναχος. Η οικογένεια του δεν είναι πια εκεί. Μόνο του στήριγμά η Αργυρώ με την οποία λίγο πριν συμβούν όλα αυτά, σύμφωνα με το youfly.com, ήρθαν και πάλι κοντά. Θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια του ξανά μετά από όλα αυτά τα δεινά που θα συμβούν ή όχι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close