Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα – Γεράσιμο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα – Γεράσιμο. Πως θα αντιδράσει;

Στέλλα μου κάτσε εκεί με τον Γεράσιμο και άσε τον Αστέρη. Δεν σε θέλει μαναμ τί να κάνουμε;

Το δικαστήριο του Αστέρη στη σειρά Σασμός τελειώνει και η αθώωσή του αποτελεί τη μεγαλύτερη δικαίωση της Στέλλας. Η οποία πλέον ελπίζει ότι θα μπορέσει να γίνει ξανά ζευγάρι με τον Σταματάκη. Άλλωστε, δεν έπαψε στιγμή να τον αγαπάει. Και πιστεύει ότι θα τον έχει ξανά στην αγκαλιά της.

Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα – Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη

Το όνειρό της όμως δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ο Αστέρης δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα την Αργυρώ. Και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γίνει ξανά δική του. Το χάσμα είναι τεράστιο πλέον ανάμεσά τους, αλλά εκείνος δεν μπορεί να ζήσει με άλλη γυναίκα στο πλευρό του.

Πλέον η Στέλλα ψάχνει να βρει ξανά τις ισορροπίες στη ζωή της. Την ώρα που δέχεται τον έντονο φλερτ του Γεράσιμου.

Η Στέλλα τον ενδιαφέρει και δεν το κρατάει κρυφό. Μάλιστα σχεδιάζει συναντήσεις, με στόχο να καταφέρει να την προσεγγίσει ερωτικά.

Την ίδια ώρα, ο Καραπάνος συνεχίζει να πιέζει την Στέλλα να του ξεπληρώσει τη χάρη που της έκανε, εντοπίζοντας τη Σεμίνα. Η οποία τελικά ήταν το κλειδί για την αθώωση του Αστέρη.

Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα – Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης γίνεται ο Σωτήρας της Αργυρώς

Η Στέλλα θέλει να τον ξεπληρώσει άμεσα με σκοπό να ξεμπερδεύει σύμφωνα με το ichiao.gr .

Η επιθυμία του Καραπάνου είναι να αγκαλιάσει τον γιο του. Αυτό που δεν ξέρει η Στέλλα είναι ότι ο γιος του Καραπάνoυ είναι σχεδόν κάθε μέρα μπροστά της.

Ο Γεράσιμος από την πλευρά του δεν έχει ιδέα πως η Στέλλα έχει καθημερινές επαφές με τον πατέρα του. Και συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά τη Στέλλα, η οποία μόνο αδιάφορη δεν είναι. Την έχει εντυπωσιάσει η εξυπνάδα του και ο δυναμισμός του. Το ερωτικό ειδύλλιο ξεκινά, γεμάτο όμως ένοχα ψέματα και μυστικά του παρελθόντος.

Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα – Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή αποκαλύπτεται

Όμως, ο Καραπάνος μαθαίνει για το ειδύλλιο της Στέλλας και του Γεράσιμου, με αποτέλεσμα οι έρευνές του να ξεκινούν άμεσα. Τι δουλειά έχει η Στέλλα με τον αστυνόμο που τον έχει βάλει στο μάτι; Ο Καραπάνος φροντίζει να μαθαίνει για το ζευγάρι. Πόσο κοντά είναι στο να αποκαλύψει την αλήθεια;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close