Σασμός: Ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή αποκαλύπτεται

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο δολοφόνος του Στεφανή αποκαλύπτεται. 

Μαθιό μας σκούρα τα πράγματα για σένα. Σκούρα σαν την Kρητική σου φορεσιά.

Ο Αμερικάνος παίρνει πίσω ότι αυτός εκτέλεσε τον Στεφανή Σταματάκη. Ο φόβος για τον Καραπάνο τον ανάγκασε να πει αυτό το ψέμα και θέλει να μείνει μακριά από τον βαρυποινίτη και το κυριότερο, θέλει να μείνει ζωντανός.

Σασμός-ο-πραγματικός δολοφόνος-του-Στεφανή-αποκαλύπτεται-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης υπερασπίζεται με πάθος τον Αστέρη

Ο Αμερικάνος ομολόγησε έναν φόνο που δεν έκανε επειδή ήθελε προστασία από την αστυνομία. Για μία ακόμη φορά όμως ο Καραπάνος είναι ένα βήμα μπροστά από όλους και έχει τις άκρες του παντού. Ξέρει από την πρώτη στιγμή την αλήθεια για τον Αμερικάνο.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια :130 , 131 , 132

Μπορεί λοιπόν ο Αμερικάνος να πήρε πάνω του ένα έγκλημα που δεν έκανε για την προστασία της αστυνομίας όμως ο Καραπάνος δεν θα του κάνει την χάρη. Θέλει να τον σκοτώσει και κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Στο τέλος θα πετύχει τον στόχο του.

Σασμός-ο-πραγματικός δολοφόνος-του-Στεφανή-αποκαλύπτεται-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Άγγελος ορμάει στον Αστέρη και πιάνονται στα χέρια

Ο Αμερικάνος θα πέσει νεκρός και ο Καραπάνος θα βάψει τα χέρια του με αίμα για ακόμη μία φορά. Φυσικά τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο μετά την δολοφονία. Ο Καραπάνος θα δείξει για ακόμη μία φορά το σκληρό του πρόσωπο και θα προκαλέσει την έντονη οργή του γιου του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρη, μείνε μακριά από την κόρη μου και το παιδί της

Με την δολοφονία αυτή όμως ανοίγει και πάλι ο φάκελος του Στεφανή. Αυτό, διότι ο Αμερικάνος λίγο πριν ξεψυχήσει ομολογήσει πως είπε ψέματα για τον φόνο. Όλα λοιπόν ανατρέπονται και πάλι και ο φάκελος του Στεφανή ανοίγει και πάλι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι Βρουλάκηδες γίνονται εχθροί της Σεμίνας

Ο Αντώνης, είναι έτοιμος να χάσει το μυαλό του και ο Μύρωνας επιστρέφει στον Σασμό με στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία θα υποδείξουν τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή και ο κλοιός για τον Μαθιό στενεύει επικίνδυνα.

Σασμός-ο-πραγματικός δολοφόνος-του-Στεφανή-αποκαλύπτεται-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close