Σασμός: Ο Μαθιός στο πλευρό της γυναίκας του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Μαθιός στέκεται στο πλευρό της γυναίκας του.

Αχ αυτός ο Μαθιός…

Η προσπάθειες του Μαθιού να βρει το όπλο αποβαίνουν άκαρπες ενώ η Βασιλική ανησυχεί όλο και περισσότερο για την κατάσταση του. “Καλλιόπη δεν έχω ξαναδεί έτσι το γιο σου. Μήπως εσύ ξέρεις τι του συμβαίνει; Πες μου σε παρακαλώ να ηρεμήσω”, της λέει, με το που ανοίγει η “καπετάνισσα” την πόρτα του σπιτιού της, κάνοντας της νόημα να μπει γρήγορα μέσα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αστέρης μιλάει σε Μαθιό και Βασιλική για το παιδί

Σασμός: Ο Μαθιός στο πλευρό της γυναίκας του

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Πετρής ήταν ήδη νεκρός όταν έμαθα πως είμαι έγκυος στο παιδί σου Αστέρη

Η δεύτερη θα της μιλήσει για τον πόλεμο που κάνει ο Φαρμάκης στην οικογένεια τους εδώ και καιρό και θα της ζητήσει, να κάνει υπομονή μέχρι να λύσουν την έχθρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους. Η Βασιλική πάντως δεν ησυχάζει από τις κουβέντες της. Καταλαβαίνει πως και η Καλλιόπη έχει καλά κρυμμένα μυστικά που δεν θέλει να μοιραστεί μαζί της. Στο μεταξύ η Βασιλική παρακαλεί τον Μαθιό να μιλήσουν, και εκείνος την διαβεβαιώνει πως το μόνο που τον νοιάζει είναι η ασφάλεια της.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο

Σασμός: Ο Μαθιός στο πλευρό της γυναίκας του

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η σχέση Αστέρη – Αργυρώς τώρα ξεκινά

“Τις τελευταίες μέρες φέρομαι περίεργα το ξέρω, αλλά ότι κάνω είναι για την ασφάλεια σου. Για να μην τολμήσει να αγγίξει ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά σου ο Ευθύμης”. Της αποκαλύπτει ακόμα και την κουβέντα που είχε με την ξένια, η οποία παραδέχτηκε πως ο Ευθύμης θέλει να μπει ανάμεσα τους γιατί θεωρεί εκείνον επικίνδυνο άνθρωπο, ενώ στην Βασιλική βλέπει το πρόσωπο της αθώας γυναίκας του.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μια γυναίκα στοιχειώνει τα όνειρα του αστυνόμου

Σασμός: Ο Μαθιός στο πλευρό της γυναίκας του

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μανώλης και Νικηφόρος την γλιτώνουν τελευταία στιγμή

Η Βασιλική πέφτει στην αγκαλιά του και αναθερμαίνουν την σχέση τους, τη στιγμή που ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που την συγκινεί πολύ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close