Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε τον Μαθιό να τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του.

Όχι ρε παιδία όχι τον Μαθιό ρε παιδία…

Μία συγκλονιστική σκηνή πλησιάζει. Ένας θάνατος που αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Ένας χαρακτήρας που θα διχάσει τους τηλεθεατές με τη στάση του απέναντι στα γεγονότα. Το τέλος του Μαθιού πλησιάζει και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, στη σειρά Σασμός.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, η σειρά θα αρχίσει να ακολουθεί το βιβλίο, στο τέλος του 2022. Επομένως, ο Νικηφόρος θα μάθει την φρικτή αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα του και για τα πραγματικά κίνητρα του Μαθιού Σταματάκη.

Δείτε επίσης : Σασμος: Ο Νικηφόρος λυσσασμένος ορκίζεται εκδίκηση

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Εξοργισμένος για τα ψέματα που άκουσε, αλλά και για τον άδικο χαμό του Στεφανή, ο Νικηφόρος θα θολώσει. Θα οπλίσει κατά του Μαθιού, αποφασισμένος να τον σκοτώσει, για να πληρώσει το έγκλημα που έκανε.

Μέσα από τον νεαρό θα ξεπροβάλλει ένας άνθρωπος σκληρός, αδίστακτος… Ο Νικηφόρος θα μεταμορφωθεί σε έναν Κρητικό που διψά για εκδίκηση! Με βάση το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, η στιγμή που σημαδεύει τον Μαθιό είναι ανατριχιαστική.

Ο Μαθιός, λίγο πριν το τέλος του, θα χάσει το μυαλό του, στη σειρά Σασμός. Θα πάρει το όπλο από τον Νικηφόρο και θα τον σημαδέψει, θέλοντας να σώσει τη ζωή του. Κανείς δε θα είναι σε θέση να τον ηρεμήσει. Το σοκ θα είναι τεράστιο…

Δείτε επίσης : Σασμος: Η Βασιλική πέφτει νεκρή απο τα χέρια του Παύλου Βρουλάκη

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Η οργή του Νικηφόρου θα κάνει τον Μαθιό να φοβηθεί σύμφωνα με το youfly.com . Ο τρόμος θα τον κάνει να χάσει κάθε λογική. Στέκεται απέναντι από τον γιο της Βασιλικής, έτοιμος να τον σκοτώσει. Να σκοτώσει το παιδί που θεωρούσε δικό του… Όλα κρέμονται από μια κλωστή..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close