Σασμός: Ο σκοτεινός  Ευθύμης Φαρμάκης

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον σκοτεινό ρόλο του Ευθύμη Φαρμάκη που είναι κολλητός του Παύλου Βρουλάκη

Αντε να δούμε τι φρούτο είναι και αυτό

Ένας νέος κι αδίστακτος χαρακτήρας εισβάλλει στα νέα επεισόδια. Ένας άνθρωπος της νύχτας, με απώτερο στόχο το κέρδος… Ο Ευθύμης Φαρμάκης (Δημήτρης Αλεξανδρής), έρχεται στη σειρά Σασμός για να αλλάξει τα δεδομένα.

Σασμός: Ο σκοτεινός ρόλος του Ευθύμη Φαρμάκη

Ο χαρακτήρας αυτός συνδέεται άρρηκτα με τους Βρουλάκηδες. Το ίδιο θα κάνει σταδιακά και με τους Σταματάκηδες, φέρνοντας τις δύο οικογένειες αντιμέτωπες. Είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και δρα παράνομα κι επικίνδυνα.

Δείτε επίσης : Σασμός: Το πεθαμένο παιδί του Παύλου Βρουλάκη

Ο Ευθύμης είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσιρκα, είναι καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του.

Ο στόχος του Ευθύμη Φαρμάκη, στη σειρά Σασμός

Σασμός: Ο σκοτεινός ρόλος του Ευθύμη Φαρμάκη

Ο Ευθύμης μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες -φυσικά- του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί έκτοτε να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του.

Δείτε επίσης : Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης φτάνουν στα άκρα

Γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας. Βέβαια, το παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα. Ο νέος αστυνόμος που μπαίνει στη σειρά, ετοιμάζεται για το μεγάλο του χτύπημα σύμφωνα με το youfly.com . Θα καταφέρει ο Ευθύμης να επιβιώσει;

Close