Η Στέλλα και ο Αστέρης από τον Σασμό τσυνεργάζονται και πάλι και αυτή τη φορά στο θέατρο. Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας τους συνεργασίας που θα σπάσει ταμεία.
Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Ευγενία Σαμαρά υπήρξαν για λίγο τηλεοπτικό ζευγάρι μέσα από την επιτυχημένη σειρά Σασμός στον ALPHA. Μέχρι που μπήκε η Αργυρώ στη μέση και έκλεψε την καρδιά του Αστέρη. Στέλλα και Αστέρης όμως συνεργάζονται για ακόμη μία φορά, μόνο που τώρα αυτή η συνεργασία θα γίνει στο θέατρο. Οι πρώτες φωτογραφίες.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Στέλλας και του Αστέρη από τη νέα τους συνεργασία
Η Ευγενία Σαμαρά και ο Ορφέας Αυγουστίδης αγαπήθηκαν πολύ σαν Στέλλα και Αστέρης μέσα από την δραματική τηλεοπτική σειρά Σασμός, στη συχνότητα του ALPHA. Μπορεί οι δύο τους να μην ήταν γραφτό να καταλήξουν μαζί, αφού η καρδιά του Αστέρη άνηκε στην Αργυρώ, όμως η φιλία που αναπτύχθηκε με το πέρασμα των επεισοδίων αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Αυτή τη φορά Αστέρης και Στέλλα συναντιούνται και πάλι στη θεατρική παράσταση Εκείνος που έκλεψε τη μέρα και πλήρωσε την νύχτα. Μάλιστα η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και επικράτησε πανζουρλισμός.

Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.