Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος προσπαθεί να μάθει ποια είναι η ερωμένη του Μαθιού

O Νικηφόρος βρίσκεται σε αναβρασμό στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός αφού ψάχνει απεγνωσμένα να μάθει ποια είναι η ερωμένη του Μαθιού. Άραγε ο Μάνωλης θα του πει όλα όσα κρύβει στην ψυχή του;     

Ο Νικηφόρος ήρθε αντιμέτωπος χθες με μία μεγάλη αποκάλυψη στη σειρά «Σασμός», αφού έμαθε ότι ο Μαθιός έχει μία ερωμένη, που είναι παντρεμένη με παιδί. Τώρα, θέλει να μάθει απεγνωσμένα ποια είναι αυτή η ερωμένη του Μαθιού και το συζητάει με τον φίλο του τον Μανώλη. Ο Μάνωλης, όμως, ξέρει πολλά περισσότερα από αυτά που αποκαλύπτει…

Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος προσπαθεί να μάθει ποια είναι η ερωμένη του Μαθιού

 

 

 

Ο Μαθιός είναι για τον Νικηφόρο σαν δεύτερος πατέρας – πλέον σχεδόν και κυριολεκτικά. Χθες στον πηγεμό του στο σπίτι των θείων του, άκουσε τον Αστέρη και την Καλλιόπη να μιλούν για την ερωμένη του Μαθιού. Ο Νικηφόρος έμεινε άναυδος, αφού όπως αποκαλύπτει στον φίλο του «δεν του το είχε». Ο Μανώλης βασανίζεται, δεν ξέρει τι να του πει.

Δείτε επίσης : Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός απειλεί Θεούς και δαίμονες Θα χυθεί αίμα

Τον ρωτάει στα ίσα. «Μήπως έχεις εσύ καμία ιδέα;». Ο Μανώλης θυμάται τη μέρα που τους επιασε στα πράσα, τον Μαθιό και τη Βασιλική. Πώς να πει, όμως, στον Νικηφόρο ότι ο θείος του έχει σχέση με τη μητέρα του; Δε θα μπορεί να το διαχειριστεί!

Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος προσπαθεί να μάθει ποια είναι η ερωμένη του Μαθιού

Έτσι, ο Μανώλης σύμφωνα με το youfly.com αποφασίζει να σταματήσει τη συζήτηση. «Τι κάνουμε κι εμείς σαν τις γιαγιάδες; Κουτσομπολιό;». Ο Νικηφόρος γελάει, αλλά που να ήξερε.

Η πολλή περιέργεια σκότωσε τη γάτα και στη συνέχεια της σειράς Σασμός, ο Νικηφόρος θα πέσει από τα σύννεφα όταν μάθει ότι η μητέρα του είναι η ερωμένη του Μαθιού!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close