Σασμός: Συμβόλαιο θανάτου για την Αργυρώ

Σασμός :Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς έρχεται ένα συμβόλαιο θανάτου για την Αργυρώ. Θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή;

Η Αργυρώ μπορεί να μην κινδυνεύει από την οργή του Μαθιού, όπως πιστεύει η Μαρίνα, αλλά η ζωή της θα μπει στο στόχαστρο επικίνδυνων κακοποιών για έναν απρόσμενο λόγο. Παράλληλα, ο Πέτρος αποφασίζει να παντρευτεί τη Σεμίνα, ενώ η Καλλιόπη ανακαλύπτει το όπλο του Μαθιού, την ώρα που η αστυνομία είναι ένα βήμα πριν τη σύλληψη του για τον φόνο του Στεφανή.

Η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη και πάνω στον πανικό της θα διαπράξει ένα λάθος, που ενδέχεται να αποδειχθεί μοιραίο… Η κοπέλα ανακαλύπτει στο ξενοδοχείο όπου δουλεύει μία βαλίτσα με αρχαία και χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό πάει και το λέει στον Διονύση.

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Ντίνα φτάνει στο φονιά του Στεφανή

Σασμός: Συμβόλαιο θανάτου για την Αργυρώ

Εκείνη είναι σοκαρισμένη: Πρέπει να καλέσουμε άμεσα την αστυνομία, του λέει τρέμοντας, ενώ ο Διονύσης προσπαθώντας να δείξει ψύχραιμος και φυσικά ανίδεος, την καθησυχάζει: Θα το χειριστώ εγώ προσωπικά το θέμα, Αργυρώ. Όπως καταλαβαίνεις είναι ένα λεπτό ζήτημα που θέλει ειδικούς χειρισμούς για να μη χαλάσουμε τη Φήμη του ξενοδοχείου μας, της τονίζει και τη διαβεβαιώνει ότι θα λύσει το πρόβλημα άμεσα και με άκρα μυστικότητα.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο στον Παπά Μιχάλη και μπαίνει φυλακή

Ωστόσο ο Διονύσης, φοβούμενος ότι η Αργυρώ θα μιλήσει, αποφασίζει να της κλείσει το στόμα: Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα αφήσουμε να μας χαλάσει τη δουλειά λέει ο Διονύσης .

Συμβόλαιο θανάτου για την Αργυρώ

Πρέπει να γυρίσεις και να καθαρίσεις το θέμα, δίνει εντολή στον Αγη, ο οποίος επιστρέφει με ειδική αποστολή να σκοτώσει την Αργυρώ. Το συμβόλαιο θανάτου με το κύκλωμα είναι έτοιμο και η Αργυρώ δέχεται δολοφονική επίθεση. Όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους αρχαιοκάπηλους, καθώς την τελευταία στιγμή τη σώζουν από βέβαιο θάνατο ο Αστέρης με τον Μαθιό.

Την ίδια στιγμή, η Θεοδώρα προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου- Σεμίνας, την ώρα που αυτός ετοιμάζει μία έκπληξη που θα βάλει τέλος στα προβλήματα της Σεμίνας με τον Διονύση: Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; θα παντρευτούμε και δεν θα έχεις κανέναν ανάγκη, της λέει και την αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Εν τω μεταξύ, μία τυχαία περιπολία φέρνει τον Αντώνη και την Ντίνα πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου
του Στεφανή.

Σασμός: Συμβόλαιο θανάτου για την Αργυρώ

Η παρακολούθηση του Μαθιού και της Βασιλικής ξεκινά και το μυστικό τους αποκαλύπτεται:

Η αστυνομία μαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση αι ο Μαθιός μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας. Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη, που έχει πάει στο σπιτάκι στο βουνό, ανακαλύπτει το όπλο του φόνου και πλέον είναι σίγουρη ότι ο γιος της είναι ο φονιάς.

Δείτε επίσης : Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Γνωρίζοντας πια Τη φρικτή αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και ξεσπά την οργή της στη Βασιλική: Εσύ φταις, για σένα έγινε το φονικό, την κατηγορεί και παραλίγο να προδώσει άθελα της τον Μαθιό, αλλά Σταματάει την τελευταία στιγμή. Παράλληλα η αστυνομία σφίγγει τον κλοιό ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό, Ψάχνοντας το όπλο του φόνου, όμως δεν θα βρει γιατί το έχει πάρει Καλλιόπη.

 

Σασμός: Συμβόλαιο θανάτου για την Αργυρώ

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο στον Παπά Μιχάλη και μπαίνει φυλακή

Κι έτσι σώζει τον γιο της από βέβαιη σύλληψη. Τέλος, ένα τρακάρισμα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα. Και ενώ στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική, μία δεύτερη τυχαία συνάντηση θα αλλάξει τα συναισθήματά τους. Ο Άγγελος γοητεύεται από τη Στέλλα και προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close