Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν – Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς  Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν και η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Ήδη από τα επεισόδια του Σασμού που βλέπουμε, η κατάσταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη.
Ο Μαθιός θα μάθει για τη σχέση του αδελφού του με την Αργυρώ και θα απειλεί θεούς και δαίμονες, ενώ λίγο αργότερα θα δούμε και τον θάνατο του Πέτρου από τον Αστέρη. Οι εξελίξεις όμως δεν σταματούν εκεί. Οι μαύρες μέρες για την Μαρίνα και την Αργυρώ επιστρέφουν και η οικογένεια στην κυριολεξία ξεκληρίζεται και ξεσπιτώνεται.

Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται από την Κρήτη! Φόβος για τη ζωή τους…

Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν – Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Η αντίστροφη μέτρηση θα αρχίσει από τη στιγμή που ο Αστέρης θα σκοτώσει, έστω και άθελά του, τον Πετρή. Η Μαρίνα είναι ράκος, βλέπει τον γιο της νεκρό και ουρλιάζει:

Δείτε επίσης :Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Γιατί μου το έκανες αυτό;. Αλλά και η Αργυρώ δεν πάει πίσω. Η κοπέλα έχει φτάσει σχεδόν στην ίδια κατάσταση με αυτή που ήταν μικρή, όταν σκότωσαν τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της. Η Αργυρώ δεν μιλάει, δεν ξεσπάει, είναι σαν Ζωντανη- νεκρή. Από τη μία έχασε τον μονάκριβο αδελφό της και από την άλλη τον Αστέρη, που μπαίνει στη φυλακή.

Συμφωνά με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, Μετά όμως οι πρώτες μέρες όπου η Μαρίνα κλαίει και οδύρεται για τον θάνατο του γιου της, έχει να σκεφτεί πιο σοβαρά το μετά… Τι θα κάνουν τρεις γυναίκες μόνες τους και ανυπεράσπιστες: Ο φόβος Τρυπώνει στην ψυχή της και το μόνο που έχει τώρα να σκεφτεί είναι η κόρη της και η ασφάλεια της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν – Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Η γιαγιά Ειρήνη είναι αυτή που θα την παροτρύνει: Να φύγετε. Πάρε την Αργυρώ και φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε από τούτο εδώ το μέρος, το καταραμένο,της λέει.

Η Μαρίνα την κοιτάζει γεμάτη απορία: Τι λες, μάνα; Που να πάμε δύο γυναίκες μόνες; με τι θα ζήσουμε; που θα σε αφήσουμε εσένα;.Η γιαγιά Ειρήνη όμως επιμένει: Άσε με εμένα. Πάρε το κορίτσι και φύγε να σωθεί, επιμένει.

Η Μαρίνα βλέπει και πάλι τη ζωή της να ρημάζει. Ο Μαθιός γυρίζει σαν σκυλί, η Καλλιόπη καταριέται για το άδικο που μπήκε ο γιος της φυλακή, ενώ η Μαρίνα έχει μόνο τον Αντώνη να τη νοιάζεται. Ο Αντώνης, που δεν τολμάει πλέον να την πλησιάσει ερωτικά.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει

Που από μακριά και με κάθε λεπτότητα προσπαθεί να της πει ότι είναι εκεί για αυτήν και την κόρη της:  Ότι χρειαστείς, Μαρίνα, να ξέρεις θα είμαι στο πλευρό σου. Δεν θα ενοχλήσω εγώ. Όταν θέλεις εσύ πάρε με. Θα σε περιμένω, της υπόσχεται.

Έτσι, η μεγάλη απόφαση θα παρθεί και μάνα με κόρη αποφασίζουν να φύγουν. Όχι μόνο από τον τρόπο τους αλλά και από όλη την Κρήτη, χωρίς να ξέρει κανείς τους που είναι, πού βρίσκονται και τι κάνουν. Ούτε ακόμα και η γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα μείνει πίσω και με τον καιρό, από τον πόνο, τη θλίψη και τη μοναξιά Θα σβήσει σαν το πουλάκι. Σαν τα πουλιά που μιλάει μαζί τους. Γιατί μόνο με αυτά θα μιλάει πια.

Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν – Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Με κάθε μυστικότητα, η Μαρίνα και η Αργυρώ Φεύγουν και αφήνουν πίσω τα πάντα. Ζωντανούς και νεκρούς,
χωρίς να ξέρουν που θα πάνε. Θέλουν να βρουν ένα μέρος που δεν θα τις ξέρει κανείς και να φτιάξουν εκεί τη ζωή τους από την αρχή. Ο προορισμός τους θα είναι τα Γιάννενα θα βρεθούν εκεί, σε έναν τόπο τόσο διαφορετικό από τον δικό τους και θα προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους. Όλα θα είναι πολύ δύσκολα. Ακόμα και οικονομικά, θα φτάσουν σχεδόν στο μηδέν.

Δείτε επίσης : Σασμός : Η Ντίνα φτάνει στο φονιά του Στεφανή

Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν – Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Η Μαρίνα αλλά και η Αργυρώ θα πιάσουν δουλειά, θα γνωρίσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα χτίσουν σιγά-σιγά μία νέα ζωή, με κόπους, αλλά και αγάπη. Όμως τα βάσανα της Αργυρώς δεν θα έχουν σταματημό, νέα προβλήματα θα τους δυσκολέψουν τη ζωή αλλά θα παλέψουν.
Μέχρι τη στιγμή που θα λάμψει η αλήθεια, που θα έρθει να τις βρει η Δικαίωση, που θα γυρίσουν πίσω, ελεύθερες και με γαλήνια ψυχή.
Μέχρι τη στιγμή που θα έρθει ο πολυπόθητος σασμός.

Αλλά μέχρι τότε έχουμε πάρα πολλά και συγκλονιστικά να δούμε, γεμάτα ανατροπές και συναισθήματα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close