Σασμός : Αυτό είναι το τέλος της Σεμίνας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το τέλος της Σεμίνας και έρχεται σύντομα

Η Σεμίνα θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Κρήτη, υπογράφοντας το τέλος του χαρακτήρα της. Θα ομολογήσει για όσα είδε, τόσο στις αρχές, όσο και στην Αργυρώ. Θα δώσει ελαφρυντικά στον Αστέρη, επισημαίνοντας πως ο Πέτρος έβγαλε πρώτος το όπλο του, πως ο Αστέρης Σταματάκης θέλησε απλώς να τον ηρεμήσει…

Δείτε επίσης Σασμός : Έτσι πεθαίνει η Γιαγιά Ειρήνη

Σασμός : Η Σεμίνα επιστρέφει στην Κρήτη

Δείτε επίσης Σασμός: Η Θοδώρα τα χάνει όλα

Η Σεμίνα, που μας απασχόλησε ιδιαίτερα κι έβαλε σε μπελάδες τους πρωταγωνιστές, θα επιστρέψει στην Κρήτη μετά τον θάνατο του Πετρή. Δυστυχώς, ο έρωτάς τους δεν κατάφερε να ανθίσει.

Η Σεμίνα είδε με τα μάτια της τον αγαπημένο της να ξεψυχά στο χώμα, κρατώντας τον στην αγκαλιά της. Φοβισμένη για τις συνέπειες, το έσκασε από το σημείο αυτό, φεύγοντας μακριά.

Τα αποτυπώματά της, όμως, θα εξεταστούν από τις αρχές, με αποτέλεσμα να επιστρέφει σύντομα στο νησί για ανάκριση. Οι αρχές δε θα αργήσουν να φτάσουν στα ίχνη της, με την υπόθεση της δολοφονίας να γίνεται όλο και πιο περίπλοκη.

Σασμός : Αυτό είναι το τέλος της Σεμίνας

Όλα θα αλλάξουν. Χάρη στη Σεμίνα, ο Αστέρης θα καταφέρει να φτάσει κοντά στην αθώωση. Και αυτό θα είναι το τέλος της Σεμίνας.

Η Εριέττα Mανούρη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Αlpha και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα όσα θα δούμε τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Σασμός. Δε θα επικοινωνήσει από μακριά και θα επιστρέψει σε πολύ κομβικό σημείο της σειράς για να δώσει φως στα πράγματα.

«Κι εγώ τα ίδια νεύρα έχω με τη Σεμίνα. Δυστυχώς αυτό το κορίτσι δε μίλησε, αλλά πιστεύω, και από όσο ξέρω, θα μιλήσει και θα πει τι έγινε.

Δείτε ακόμη Σασμός : Δολοφονική επίθεση σε Μαθιό και Νικηφόρο

Σασμός : Η Σεμίνα επιστρέφει στην Κρήτη

Δέιτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης ανακαλύπτει τον σπιούνο

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Εριέττα Μανούρη  η Σεμίνα επιστρέφει στη σειρά Σασμός και ομολογεί στην Αργυρώ όλη την πικρή αλήθεια. Μετά την αποκάλυψή της, τίποτα δε θα είναι το ίδιο για τους πρωταγωνιστές. Άλλωστε, οι έρευνες θα φτάσουν σύντομα και στα δικά της ίχνη, καθώς τα αποτυπώματα από τα γυναικεία παπούτσια θα εξακριβωθούν.

«Θα με ψάξουν, θα με φέρουν σε επαφή, θα επιστρέψω.. Είμαι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια…».

Σχετικά με το πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ, η Εριέττα ξεκαθάρισε πως όσα ελαφρυντικά κι αν δώσει η Σεμίνα στον Αστέρη, εκείνος δεν παύει να σκότωσε τον αδελφό της. Επομένως, το μίσος που νιώθει δε θα είναι εύκολο να μετατραπεί ξανά σε αγάπη και συγχώρεση…

 

Close