Σασμός: Ο Αντώνης ανακαλύπτει το σπιούνο

Σασμός: Oι Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς ο Αντώνης ανακαλύπτει τον σπιούνο αστυνόμο.

Όταν τον βλέπουμε μας γυρνάνε τα έντερα. Αυτό το φίδι το κολοβό στην ουσία μας έδειξε πως από έναν ρουφιάνο μπορεί να καταστραφεί μία οικογένεια.  Κάντε υπομονή και έρχεται η τιμωρία του από τον Αντώνη και είναι και παραδειγματική!

Ο ηθοποιός Γιάννης Ζαραφωνίτης, καλεσμένος στο Happy Day, μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά Σασμός, αλλά και για το τέλος που θα έχει ο συγκεκριμένος αστυνόμος στα προσεχή επεισόδια.

Ο χαρακτήρας αυτός έχει εκνευρίσει αρκετά τους τηλεθεατές. Είναι ο “πληροφοριοδότης” της Καλλιόπης, αποκαλύπτοντας διαρκώς πράγματα που θέτουν σε κίνδυνο, τόσο τον ίδιο, όσο και τους ανθρώπους γύρω του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Μαθιό

Σασμός: Ο Αντώνης ανακαλύπτει το σπιούνο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μάκης βάζει φωτιά στις εξελίξεις

Η Καλλιόπη σύμφωνα με το youfly.com τον χρησιμοποιεί συνεχώς, για να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία. Ο αστυνόμος αυτός μεταφέρει μυστικά, κρυφές συνομιλίες και σχέδια των αρχών, φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα, στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Ο Αντώνης ανακαλύπτει το σπιούνο

Ο Αντώνης ανακαλύπτει τον σπιούνο – Ποιο θα είναι το τέλος του;

Πράγματι, κάποια στιγμή οι “απατεωνιές” του αστυνόμου θα αποκαλυφθούν. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Αντώνης θα μάθει πως εκείνος είναι ο “σπιούνος” που διαδίδει μυστικά στους Σταματάκηδες και όχι μόνο!

Σασμός: Ο Αντώνης ανακαλύπτει το σπιούνο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης μπαίνει στη σειρά

Ο Γιάννης Ζαραφωνίτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η σεναριακή ομάδα θέλει να έρθει η κάθαρση. Αυτή είναι η γραμμή τους. Στο τέλος θα έρθει η κάθαρση. Δεν ξέρω πως και τί…Με βάση τη ροή του ρόλου και του ήρωα, πιστεύω πως δε θα συνεχίσει για πολύ ο Σπύρος να κάνει όσα κάνει τώρα. Μέχρι στιγμής, δεν ξέρω αν θα με ανακαλύψουν ο Αντώνης ή η Ντίνα».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close