Σασμός: Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες στο διάβα μας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Καλλιόπη να λέει –  Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες στο διάβα μας.

Kαι τι άλλο θα έλεγε η Καλλιόπη…Η καπετάνισσα έγινε μούτσος;;;

Και ενώ οι Σταματάκηδες ασχολούνται με την οικονομική τους κατρακύλα και οι Βρουλάκηδες ψάχνουν να βρουν πως θα σώσουν την Αργυρώ, η Καλλιόπη συναντά τον Άγγελο και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες στο διάβα μας και θέλησες να κλέψεις την περιουσία μας.

Σασμός: Η Καλλιόπη φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Αστέρης φεύγουν για Ιταλία

Θα με θυμηθείς όμως, γιατί η ώρα της κρίσης πλησιάζει, του λέει με ένταση και ο Άγγελος της θυμίζει: Δεν έκλεψα ποτέ τίποτα στη ζωή μου. Διεκδικώ απλά την περιουσία της μητέρας μου.

Θανάσης Πατριαρχέας: Πατέρας για τρίτη φορά ο «Άγγελος»! (εικόνα)

Δείτε ακόμη Σασμός: Αιματοβαμμένο φινάλε: Φωτογραφίες από το τέλος

Και δεν θα σταματήσω να το κάνω αν δεν πάρω τα πάντα στην κατοχή μου. Και δεν είναι τα ίδια τα χρήματα ότι τα κτήματα που με νοιάζουν. Είναι η συναισθηματική αξία που προσφέρουν.

Κάτι δε λογαριάζεις καλά εσύ και οι γιοι σου, Καλλιόπη. Αν νομίζεις πως θα χαίρεσαι για πολύ την περιουσία της Ανθούλας, γελιέσαι, της επισημαίνει.

Σασμός: Ο Άγγελος ορμάει στον Αστέρη & πιάνονται στα χέρια

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επανασύνδεση Αστέρη Αργυρώ έρχεται πριν το β Κύκλο

Οι δρόμοι τους χωρίζονται αλλά και οι δύο δίνουν την υπόσχεση να βρεθούν ξανά για να κάνουν το μεγάλο ξεκαθάρισμα. Ο Άγγελος της λέει πως θα την περιμένει, ενώ η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων του αποκαλύπτει πως σύντομα θα την βρει μπροστά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close